"Παίκτης Super League ο Μουμίν"

από Νίκος Παπαδόπουλος

"Μπορεί να βοηθήσει τον ΑΡΗ"

Ο Χουσεΐν Μουμίν θα είναι παίκτης του ΑΡΗ για τα επόμενα δύο χρόνια και ένας από τους ανθρώπους που τον γνωρίζουν καλά είναι ο Βασίλης Γκόλιας. 

Ο παίκτης των Τρικάλων φιλοξενήθηκε στον “Libero 107,4” και στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air”, σκιαγραφώντας το προφίλ του 30χρονου μέσου με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στους Θεσσαλούς και τον Παναιτωλικό. 

Στην πρώτη του τοποθέτηση, είπε:Ημασταν μαζί περίπου πέντε χρόνια στον Παναιτωλικό και φέτος στα Τρίκαλα. Νομίζω είναι στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία. Εχει εμπειρία από Super League και Football League. Είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης. Μακάρι να είναι καλά για να βοηθήσει την ομάδα”.

Για τη θέση του και πως κινείται στο γήπεδο: “Είναι αμυντικό χαφ. Εκεί έπαιζε φέτος στα Τρίκαλα. Θα κάνει όσα χρειάζονται και ό,τι του πει ο προπονητής του. Μπορεί να βοηθήσει τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Για μένα είναι παίκτης της 1ης κατηγορίας. Αν πάνε όλα καλά, θα βοηθήσει τον ΑΡΗ”.

Για τη συχνότητα με την οποία σκόραρε φέτος: “Εκανε την πιο παραγωγική του χρονιά. Φετος ήταν παίκτης-βαρόμετρο για τα Τρίκαλα”.

Για τον χαρακτήρα του: “Εξαιρετικός χαρακτήρας. Ήρεμος άνθρωπος, χαμηλών τόνων που δεν ασχολείται με πολλά”.

Για την απώλεια της ανόδου από τον ΑΡΗ: “Ηρθαν πολλοί παίκτες από Super League και άργησαν να προσαρμοστούν στα δεδομένα της κατηγορίας. Η Football League είναι πιο δυνατή”.

Προτεινόμενα Άρθρα