Κλείνει "τρύπες"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Μυροφορίδης είχε το κενό που όλοι έβλεπαν φέτος αλλά δεν έγινε κίνηση για να καλυφθεί

Η αναμονή για την 3η θέση δεν εμπόδισε το τελευταίο διάστημα τον ΑΡΗ να κινηθεί για συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών, τους οποίους θεωρεί ικανούς να σταθούν τόσο στη Football League όσο και τη Super League.

Δύο από αυτές τις περιπτώσεις είναι οι Μουμίν και Νίκιτς, η προσθήκη των οποίων μόνο τυχαία δεν έγινε και μάλιστα νωρίς-νωρίς. Και αυτό διότι ο Παύλος Μυροφορίδης ήθελε να από την αρχή να κλείσει την “τρύπα” που όλοι έβλεπαν στον φετινό ΑΡΗ και υπήρχε στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο ΑΡΗΣ “έβγαλε” μία ολόκληρη χρονιά με μόλις μία επιλογή, αυτή του Ρόβα, στη θέση “6”. Αρκετές φορές βέβαια επιστρατεύτηκε και ο… πολυθεσίτης Παυλίδης για να παίξει ως ανασταλτικός μέσος, ανταποκρινόμενος αρκετά καλά παρόλο που δεν είναι η φυσική του θέση.

Με την προσθήκη κυρίως του Μουμίν αλλά και εκείνη του Νίκιτς που μπορεί να ανταποκριθεί στον ρόλο του αμυντικού χαφ με τη δύναμη που έχει στο παιχνίδι του, ο ΑΡΗΣ κάλυψε γρήγορα ένα σημαντικό κενό στπ ρόστερ. Χωρίς αυτό βέβαια να αποκλείει το ενδεχόμενο ακόμη μίας κίνησης, με την περίπτωση του Ιντζόγλου να παραμένει στη λίστα των “κιτρινόμαυρων”.

Προτεινόμενα Άρθρα