Κάνει "ντου" για Σάντσες η Ίντερ!

από AllAboutARIS

Ο Αλέξις Σάντσες αποτελεί για τους διοικούντες της Ίντερ τον ιδανικό παίκτη για να πλαισιώσει τον Μαουρίτσιο Ικάρντι στην επίθεση των "νερατζούρι".

Την Τετάρτη το βράδυ, στην συνάντηση που είχαν οι Σαμπατίνι, Αουζίλιο και Σπαλέτι, έθεσαν επί τάπητος τις μεταγραφικές ανάγκες της Ίντερ. Πέραν των Σκρίνιαρ και Μπόρχα Βαλέρο, η ομάδα χρειάζεται ένα αριστερό μπακ, έναν κεντρικό αμυντικό και έναν μέσο με αντοχές και προσωπικότητα.

Οι “νερατζούρι” ωστόσο βάζουν στο τραπέζι και εξήντα(!) εκατομμύρια για έναν επιθετικό γρήγορο, που να κινείται με ή χωρίς τη μπάλα και θα να έχει το εύκολο γκολ.

Όσον αφορά τον παίκτη που θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας προτεραιότητα αποτελεί ο Ντάλμπερτ με εναλλακτική τον Σαμίρ, στην υπόθεση του στόπερ ανεβαίνουν οι μετοχές του Ντιόπ, ενώ ιδανικός μέσος θα ήταν ο Κεϊτά, για τον οποίο όμως η Λειψία υποστηρίζει πως δεν πωλείται.

Βάζοντας στο “κάδρο” τον επιθετικό, διακής πόθος των ανθρώπων του κλαμπ της πρωτεύουσας της Λομβαρδίας δεν είναι άλλος από τον Αλέξις Σάντσες! Ο 28χρονος Χιλιανός θεωρείται ο ιδανικός για να πλαισιώσει τον Μαουρίτσιο Ικάρντι στην γραμμή κρούσης συνθέτοντας ένα δίδυμο φόβο και τρόμο για τις αντίπαλες άμυνες.

Το συμβόλαιο του παίκτη με την Άρσεναλ στην οποία ανήκει ολοκληρώνεται το 2018, κάτι που οι ιθύνοντες του συλλόγου του Μιλάνου θέλουν να εκμεταλευτούν, πιέζοντας όσο το δυνατόν για να αποσπάσουν την έγκριση των Λονδρέζων.

Σε περίπτωση που η περίπτωση Σάντσες αποδειχθεί ανέφικτη, η Ίντερ θα στραφεί στον Ισπανό Ασένσιο που συγκεντρώνει τα ίδια χαρακτηριστικά, αποτελεί όμως μία εξίσου δύσκολη υπόθεση. 

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα