Εξοργισμένοι στην Μπαρτσελόνα με Πουγιόλ

από Γιώργος Γκάτος

Η αιτία είναι ο ρόλος που διαδραματίζει στην μεταγραφή ενώ ταλέντου της Μπαρτσελόνα στην Μάντσεστερ Σίτι

Ιδιαίτερα εκνευρισμένοι για τον ρόλο που έχει παίξει ο Κάρλες Πουγιόλ στη μεταγραφή του Έρικ Γκαρσία στην Μάντσεστερ Σίτι φαίνονται να είναι οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα.

Εναντίον του πρώην αρχηγού τους και νυν μάνατζερ του Έρικ Γκαρσία, Πουγιόλ φέρεται να στρέφονται στην Βαρκελώνη.

Η έντονη ενόχληση αυτή έχει προκύψει από την υποψία ότι o 39χρονος αποφάσισε να δουλέψει εναντίων των συμφερόντων του κλαμπ και να δώσει απλόχερα τον ποδοσφαιριστή στους “Πολίτες”. 

Αν πραγματικά συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα είναι η δεύτερη φορά που ο Πουγιόλ γυρίζει την πλάτη του στον σύλλογο μετά και την υπόθεση του Μαρκ Μπάτρα που πουλήθηκε στην Ντόρτμουντ έναντι 8.000.000 ευρώ.

Αυτό που προβληματίζει ιδιαίτερα τους Καταλανούς είναι ότι θα χάσουν ακόμα ένα σπουδαίο ταλέντο από την Μασία, κάτι που συμβαίνει για ακόμα μια φορά τα τελευταία χρόνια.

Πιο σπουδαίο παράδειγμα αποτελεί η απώλεια Σεσκ Φάμπρεγας που μετακινήθηκε στην Άρσεναλ το 2003,αλλά και εκείνη του Χεκτορ Μπεγιερίν που ακλούθησε την ίδια διαδρομή του καλοκαίρι του 2011.

Από εκεί και περά η πιο πρόσφατη περίπτωση αφορά τον εξτρέμ Τζορντι Εμπουλά που πήγε στην ομάδα της Μονακό έναντι 3 εκατ. ευρώ.

Ο 16χρονος Γκαρσία που αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού μέσου, θεωρούταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των ακαδημιών της “Μπαρτσα”.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι παρά πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Σίτι (όπου σε πρώτη φάση θα παίξει στην ομάδα νέων), υπογράφοντας μάλιστα συμβόλαιο τριετούς διαρκείας.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα