Έφοδος ένοπλων τελωνειακών στο γιοτ του Κριστιάνο Ρονάλντο

από AllAboutARIS

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, η σύντροφός του Τζορτζίνα, η μητέρα του Ντολόρες, τα παιδιά του, η οικογένειά του και οι φίλοι του έζησαν μία σοκαριστική εμπειρία κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στις Βαλεαρίδες Νήσους.

Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα hola.com, τρεις ένοπλοι τελωνειακοί εισέβαλαν στο γιοτ που έχει νοικιάσει ο Κριστιάνο «aYa London» λίγο μετά την επιστροφή σε αυτό του ποδοσφαιριστή και της συντροφιάς του από το γεύμα τους σε εστιατόριο της Φορμεντέρα.

Οι πράκτορες της τελωνειακής και φορολογικής Αρχής κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους είδαν το γιοτ και αποφάσισαν να το ερευνήσουν.

Η περίπολος των οπλισμένων ανδρών του τελωνείου πλησίασε με φουσκωτό το «aYa London» μπροστά στα έκπληκτα -και μάλλον φοβισμένα- μάτια του Ρονάλντο και της παρέας του και ανέβηκε σε αυτό για να το επιθεωρήσει.

Αρμοδιότητα της Aduana, όπως ονομάζεται η ισπανική τελωνειακή αρχή, είναι η πάταξη της φοροδιαφυγής και η παρακολούθηση εμπορικών συναλλαγών και λαθραίας διακίνησης εμπορευμάτων και όχι μόνον.

Οι τρεις Ισπανοί κομάντο ερεύνησαν το γιοτ, υπέβαλαν σειρά ερωτημάτων στο πλήρωμά του, ζήτησαν όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα της ενοικίασης, αλλά και των επιβατών, ενώ ειδικό συνεργείο βιντεοσκοπούσε όλη τη διαδικασία!

Οι πληροφορίες του hola.com αναφέρουν ότι ο Ρονάλντο παρέμεινε ήρεμος και απέφυγε να μιλήσει με τους οπλισμένους τελωνειακούς! Καθ’ όλη τη διάρκεια της έρευνας στο σκάφος ο Κριστιάνο παρέμεινε δίπλα στην Τζορτζίνα, στη μητέρα και στα παιδιά του ώστε να μη δημιουργηθεί ανησυχία.

Πάντως, είναι βέβαιο ότι αυτό το (νέο) επεισόδιο στη σχέση του Ρονάλντο με τις ισπανικές οικονομικές αρχές δεν του άρεσε καθόλου…

Προτεινόμενα Άρθρα