Αγόρασε σελίδα σε εφημερίδα για να αποχαιρετήσει τη Γιουβέντους(pic)

από Γιώργος Γκάτος

"Επτά χρόνια πέρασαν. Μια μαγευτική ιστορία"

Με έναν τρόπο που ενδεχομένως να μετριάσει τις αντιδράσεις αποχαιρέτησε ο Μπονούτσι τη Γιουβέντους και τους οπαδούς της.

Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός αγόρασε μια σελίδα της Gazzetta Dello Sport για να δημοσιεύσει σε αυτή ένα μήνυμα με το οποίο αποχαιρετά την Γιουβέντους και τους οπαδούς της και προσπαθεί να τους εξηγήσει το “γιατί” θέλησε να φύγει.

“Επτά χρόνια πέρασαν. Μια μαγευτική ιστορία. Επτά σεζόν με νίκες, όνειρα που έγιναν πραγματικότητα και επιτυχιών που επετεύχθησαν και ενός εξαιρετικού δεσμού με την Γιουβέντους”, αναφέρει στην αρχή της “δημοσίευσης” του. Σε αυτή κάνει αναφορά στους τίτλους, στους χαμένους τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, ξεκαθαρίζει ότι πάνω από όλα αυτά στο μυαλό μένει η υπερηφάνεια του ότι υπήρξε μέλος μιας μεγάλης οικογένειας.

“Πάντα έδωσα τα πάντα μου, αληθινά μέχρι και το τέλος. Έλαβα, έδωσα και έμαθα. Σήμερα αυτό που βλέπω ότι αφήνω πίσω μου είναι μια υπέροχη ιστορία, άξια να φτάσω στο τέλος της, γεμάτος σεβασμό και αγάπη χωρίς να θορυβώ για ό,τι έζησα μαζί με την ομάδα, τον αρχηγό, τους συμπαίκτες και τους οπαδούς. Σε ευχαριστώ για όλα Γιουβέντους” καταλήγει… 

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα