Η απάντηση Ίλιτς καθορίζει την επόμενη κίνηση

από AllAboutARIS

Ο Μπράνα Ίλιτς δεν είναι σίγουρο αν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον ΑΡΗ και οι "κίτρινοι" περιμένουν την απάντηση του Σέρβου, για να δούνε αν θα χρειαστεί να κινηθούν για την απόκτηση κι άλλου επιθετικού ή όχι.

Ο Ίλιτς συναντήθηκε εχθές με τον Παύλο Μυροφορίδη, ο οποίος του ανέλυσε με ποιες προϋποθέσεις μπορεί ο ΑΡΗΣ να τον κρατήσει στο ρόστερ του (το συμβόλαιό του για τη νέα σεζόν είναι 120χιλιάδες ευρώ και του έγινε πρόταση μείωσης 50%). Η απάντηση του Σέρβου είναι αυτή που θα καθορίσει και την επόμενη κίνηση της ομάδας. Σε περίπτωση που δεχτεί την μείωση και παραμείνει στο ρόστερ, ο ΑΡΗΣ θα έχει τρεις φορ στο δυναμικό του (Καπνίδης και Διαμαντόπουλος οι άλλοι δύο). Διαφορετικά, αν δεν αποδεχτεί την πρόταση που του έγινε και αποχωρήσει, ο ΑΡΗΣ θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη φορ, προκειμένου να ενισχύσει την γραμμή κρούσης του.

Ο Σέρβος ζήτησε λίγο χρόνο για να ζυγίσει τα δεδομένα που έχει στα χέρια του (εχθές στον Παύλο Μυροφορίδη είπε ότι έχει πρόταση και από αλλού) και άμεσα αναμένεται να δώσει την απάντησή του.

Προτεινόμενα Άρθρα