"Δεν θα σκεφτόμασταν καν πρόταση για τον Νεϊμάρ"

από AllAboutARIS

Αναστάτωση επικρατεί στην Μπαρτσελόνα μετά τα σενάρια για πιθανή αποχώρηση του Νεϊμάρ. Ο εκπρόσωπος των Καταλανών πάντως θέλησε να καθησυχάσει τα πράγματα με δηλώσεις του.

Κανένας λόγος ανησυχίας δεν πρέπει να υπάρχει για τους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Χοσέ Βίβες. Ο εκπρόσωπος των Καταλανών έκανε άμεσα δηλώσεις μετά τη “βόμβα” που έσκασε στη Βαρκελώνη, η οποία θέλει το Νεϊμάρ να φεύγει.

Ο Βίβες χαρακτηριστικά δήλωσε: “Είμαστε εντελώς ήρεμοι. Θέλουμε ο Νεϊμάρ να μείνει στη Μπαρτσελόνα, να είναι όσο χαρούμενος είναι τώρα και να συνεχίσει να παίζει και να μεγαλώνει σε μας. Είναι ένας απίστευτος παίκτης, ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Είμαστε τόσο ευχαριστημένοι εμείς από αυτόν όσο και εκείνος από εμάς”.

Ο εκπρόσωπος των Καταλανών συνέχισε λέγοντας: “Θέλουμε να παραμείνει μέρος της καταπληκτικής ομάδας που έχουμε, στην οποία έχει ένα ρόλο κλειδί. Δεν θα σκεφτόμασταν καν κάποια προσφορά για αυτόν όσο μεγάλη και να ήταν. Ο Νεϊμάρ είναι μέρος της καλύτερης επιθετικής τριάδας στον κόσμο”. 

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα