Πλήρης στα χαφ με Ιντζόγλου

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ ενέταξε στο δυναμικό του τον Λευτέρη Ιντζόγλου, έναν παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο ΑΡΗΣ ενισχύει σε μεγάλο βαθμό την μεσαία γραμμή του -σε μία θέση που η ομάδα πονούσε την περσινή σεζόν- με την προσθήκη του Λευτέρη Ιντζόγλου, ο οποίος μαζί με τους Νίκιτς και Μουμίν συμπληρώνουν μια πολύ ποιοτική και έμπειρη τριπλέτα στον χώρο του κέντρου. Ο έμπειρος χαφ, είχε προτάσεις και από ομάδες της Super League και από τον Ο.Φ.Η., αλλά προτίμησε να έρθει στον ΑΡΗ, για να βοηθήσει και αυτός στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα να επιστρέψει στην φυσική της θέση.

Το who is who του Ιντζόγλου

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου γεννήθηκε στις 03/03/1987 και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στα 18 χρόνια, αγωνιζόμενος στον Βύζαντα Μεγάρων. Στην ομάδα των Μεγάρων έπαιξε για μια πενταετία (2005-2010) και το καλοκαίρι του 2010, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τον πήρε στην Α.Ε.Κ. Με την Ένωση, ο Έλληνας μέσος δεν έκανε επίσημη συμμετοχή στο πρωτάθλημα, γι’ αυτό και το καλοκαίρι του 2011 υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ατρόμητο, αλλά η ομάδα του Περιστερίου τον παραχώρησε δανεικό στον Πιερικό, με τον οποίο μέτρησε 30 συμμετοχές και ένα γκολ. Την επόμενη σεζόν, ο Ιντζόγλου αγωνίστηκε στην Δόξα Δράμας σημειώνοντας 37 συμμετοχές και 2 γκολ.

Το καλοκαίρι του 2013. ο έμπειρος χαφ άφησε την Δράμα και υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ηρακλή, στον οποίο αγωνίστηκε για 4 χρόνια (μέχρι το τέλος της σεζόν 2016-17). Με τους “κυανόλευκους”, ο Έλληνας μέσος έκανε 110 συμμετοχές και πέτυχε ένα γκολ. 

Πρόκειται για έναν παίκτη που κάνει πολλή δουλειά στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με σωστά μαρκαρίσματα και πολύ καλές τοποθετήσεις. Στοιχεία που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι του είναι επίσης η δύναμη με την οποία μπαίνει στις φάσεις και τα πολλά χιλιόμετρα που “καταπίνει” κατά την διάρκεια των παιχνιδιών.

Προτεινόμενα Άρθρα