"Ο Ινιέστα θα έχει ό,τι χρειάζεται ώστε να είναι ευτυχισμένος στη Μπαρτσελόνα"

από AllAboutARIS

Για τη σπουδαιότητα του Αντρές Ινιέστα στην Μπάρτσα μίλησε ο γενικός διευθυντής των Καταλανών.

Ο Χοσέ Σεγούρα, γενικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, αναφέρθηκε στον Αντρές Ινιέστα και στο πόσο σημαντικός είναι για τους “μπλαουγκράνα”. Ακόμα τόνισε ότι στα άμεσα σχέδια του συλλόγου είναι να κάνει ό,τι χρειάζεται, ώστε ο Ισπανός μέσος να είναι ευτυχισμένος, να νιώθει άνετα στη Βαρκελώνη και να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Ο Σεγούρα δήλωσε χαρακτηριστικά: “Θα του προσφέρουμε ό,τι χρειάζεται ώστε να νιώθει το Κάμπ Νου δεύτερο σπίτι του. Είναι το σύμβολο που αντιπροσωπεύει τα πάντα στην ομάδα μας. Αντιπροσωπεύει τις αξίες που κάνουν τη Μπαρτσελόνα τόσο μεγάλη”.

Ακόμη ο γενικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα μίλησε για τη λειτουργία της Μασία αλλά και για το γεγονός πως ποδοσφαιριστές φεύγουν από την ομάδα σε νεαρή ηλικία: “Πρέπει να αποδεχτούμε ότι κάποιοι νέοι παίκτες θα φύγουν, αυτό μπορεί να συμβεί, είναι μέρος της εξέλιξης του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Κάθε μέρα υπάρχουν ευκαιρίες για έναν παίκτη να φύγει και αυτό πρέπει να το κατανοήσουμε. Οι αγγλικές ομάδες μπορούν να μας ανταγωνιστούν στο οικονομικό κομμάτι αλλά σίγουρα δεν μπορούν να μας ανταγωνιστούν στο θέμα της προπόνησης των παικτών, όπου και είμαστε από τους καλύτερους στο κόσμο”. 

Για το γενικό διευθυντή της Μπαρτσελόνα, η ανάπτυξη της Μασία είναι νούμερο ένα στόχος και πιστεύει ότι με τη σωστή δουλειά που θα γίνει οι ακαδημίες των Καταλανών θα παραμείνουν στην κορυφή του κόσμου.

Προτεινόμενα Άρθρα