"Θα καλύψουμε με τον Λουκάκου την απουσία των Ιμπραΐμοβιτς-Ρούνεϊ"

από AllAboutARIS

Ο Μάρκους Ράσφορντ είναι πεπεισμένος ότι μαζί με τον Ρομέλου Λουκάκου θα γεμίσουν το κενό που άφησαν οι Ιμπραΐμοβιτς και Ρούνεϊ.

Ο Μάρκους Ράσφορντ μίλησε για την πίστη που έχει στον ίδιο και στον Ρομέλου Λουκάκου ότι θα διαμορφώσουν ένα ιδανικό δίδυμο, αντάξιο του επιπέδου των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Γουέιν Ρούνεϊ, ενώ στην συνέχεια έκανε την δική του αυτοκριτική ενόψει της καινούργιας σεζόν.

“Προφανώς θα είναι διαφορετικά τα πράγματα χωρίς τον Ρούνεϊ και τον Ιμπραΐμοβιτς, αλλά υπήρχε μια περίοδος όπου αυτοί δεν ήταν εδώ. Πρέπει εμείς να αλλάξουμε και να εξελιχθούμε”, τόνισε ο νεαρός επιθετικός της Γιουνάιτεντ, ενώ ειδικά για τον πρώην αρχηγό δήλωσε:

“Ο Ρούνεϊ πάντα μου έδινε συμβουλές όταν χρειαζόμουν. Χάνοντας αυτόν τον χαρακτήρα θα είναι δύσκολο, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να συνεχίσουμε”.

Ο Ράσφορντ, ανέτρεξε λίγο στην πρώτη του χρονιά με τον αγγλικό σύλλογο, όπου δεν ήταν όλα… “ρόδινα”, σύμφωνα με τον ίδιο:

“Η πρώτη μου ολοκληρωμένη σεζόν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν αρκετά δύσκολη, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελα. Βίωσα πράγματα τα οποία δεν είχα βιώσει τον προηγούμενο χρόνο, πριν έρθω. Αλλά αυτό ήταν μια πολύτιμη εμπειρία όσον αφορά την εξέλιξη μου”.

Τέλος, έκανε και την αυτοκριτική του, στην οποία στάθηκε περισσότερο στο γεγονός για την πίεση που ασκεί τόσο ο ίδιος στον εαυτό του, όσο και η Γιουνάιτεντ στον ίδιο:

“Κάθε σεζόν έχω διαφορετικούς στόχους και ευθύνες. Τη σεζόν 2017/18, θα ασκήσω περισσότερη πίεση στον εαυτό μου για να σκοράρω πιο πολλά γκολ και να αναλάβω περισσότερες ευθύνες. Το να ωριμάζεις, είναι ένα τεράστιο κομμάτι της εξέλιξης σου στο γήπεδο. Αυτό συμβαίνει φυσικά, δεν πρέπει να το αναγκάσεις. Πάντα υπάρχει πίεση στην Γιουνάιτεντ, η οποία κάθε χρόνο αυξάνεται όλο και περισσότερο”.

Ο Ράσφορντ μέτρησε συνολικά 11 γκολ σε 53 εμφανίσεις την περασμένη σεζόν για τους “κόκκινους διαβόλους”.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα