Ανατριχιαστικός Μπονούτσι: "Τώρα ξεκινάμε"

από Γιώργος Γκάτος

"Όταν σκέφτεσαι τη Μίλαν, σε ελκύει άμεσα η ιστορία της ομάδας"

Ο πρόσφατα “ροσονέρο” Λεονάρντο Μπονούτσι σε δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook συναρπάζει με το μήνυμα προς την Μίλαν και τους οπαδούς της ενόψει της νέας χρονιάς!

Αναλυτικά το μήνυμα του Λεονάρντο Μπονούτσι στο επίσημο προφίλ του στο Facebook:

“Όταν σκέφτεσαι τη Μίλαν, σε ελκύει άμεσα η ιστορία της ομάδας, από όλους αυτούς τους πρωταθλητές που φόρεσαν την φανέλα της. Σκέφτομαι τον Μπαρέζι, τον Κοστακούρτα, τον Μαλντίνι, τον Νέστα, τον Τασότι. Τους θαυμάζω γι ‘αυτό που έδωσαν στο ποδόσφαιρο και σ’ αυτό το σύλλογο.

Είναι Θρύλοι! Εγώ ήρθα σήμερα, για να αρχίσω να γράφω μια νέα σελίδα στην ιστορία της ομάδας και της καριέρα μου. Ξεκίνησε μια νέα πρόκληση, μια νέα περιπέτεια με συντρόφους που όπως εγώ, είναι πεινασμένοι και θέλουν να κερδίσουν.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόκληρη την ομάδα, και τους ιθύνοντές της που με ήθελαν πάρα πολύ και με έκαναν να αισθάνομαι σημαντικός και στο επίκεντρο αυτού του φιλόδοξου σχεδίου.

Οι οπαδοί με δέχτηκαν με αγάπη και θέρμη, και γι ‘ αυτό θα προσπαθήσω μαζί με τους συμπαίκτες μου, να διασφαλίσουμε ότι αυτός ο ενθουσιασμός θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, καθώς θα δουλεύουμε με στόχο να φέρουμε και πάλι τη Μίλαν πίσω στην κορυφή της Ιταλίας και της Ευρώπης. Τώρα ξεκινάμε.!”

Προτεινόμενα Άρθρα