"Ο ΑΡΗΣ έκανε την καλύτερη επιλογή"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Όλα όσα ανέφερε ο προπονητής του Παναιγιαλείου για την επιλογή του Δημήτρη Σπανού στον πάγκο του ΑΡΗ

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του AllAboutARIS ON AIR και στον Libero 107,4 FM και μίλησε για τον ΑΡΗ της φετινής σεζόν, καθώς και την επιλογή του Δημήτρη Σπανού στον πάγκο της ομάδας. 

Αναλυτικά ανέφερε:

Για τον Δημήτρη Σπανό: 

“Ο Δημήτρης είναι ένας πολύ καλός φίλος, και πάνω από όλα, αυτό που χρειάζεται κυρίως ο ΑΡΗΣ, ένας καλός προπονητής. Είναι μια πρόκληση ο ΑΡΗΣ, πέρσι ο Δημήτρης ξεκίνησε στον Απόλλωνα, τον οποίο και οδηγούσε , ως ένα σημείο του πρωταθλήματος στην πρώτη θέση, και πλέον βρίσκεται σε μία ομάδα που πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό, σε μία ομάδα με τεράστιο κόσμο και όπως είπε και ο Δημήτρης, σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της ΕΛλάδος. Καλείται πλέον να την οδηγήσει στην άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Σίγουρα, ο κόσμος του ΑΡΗ στην είδηση του ονόματος του ΔΗμήτρη Σπανού για τον πάγκο της ομάδας, επειδη ξέρω καλά την Θεσσαλονίκη, “ψάχτηκε” στην αρχή. Νομίζω όμως πως ο ΑΡΗΣ έκανε την καλύτερη επιλογή. Ο Σπανος είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά την κατηγορία, και έχει τεράστια εμεπιρία. Είναι εργασιομανής και προσέχει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Μιλάμε για έναν προπονητή του οποίου η ομάδα θα είναι άριστη αμυντικά και θα ξεκινάει από πίσω να δημιουργεί καταστάσεις για την αντίπαλη εστία.  “

Για την υπόθεση ανόδου:

“Σίγουρα ο κόσμος έχει δυααρεστηθεί από την παραμονή του ΑΡΗ στην Football League, και αν πέρσι η άνοδος θεωρούνταν δεδομένη, φέτος τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη πιο πολύ και οι συνθήκες γίνονται πιο απαιτητικές. Η πίεση θα είναι ακόμη πιο μεγάλη. Σε αυτή την πίεση ο Δημήτρης μπορεί να ανταπεξέλθει. Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ φέτος γνωρίζουν την κατηγορία και μπορούν επίσης να φανουν αντάξιοι των απαιτήσεων της.”

Για τις μεταγραφικές  κινήσεις του ΑΡΗ:

Ο ΑΡΗΣ δεν παίρνει παίκτες “αεροδρομίου”, αλλά ουσίας. Αυτό βλέπω πως προσπαθούν να κάνουν, και σωστά, οι άνθρωποι του ΑΡΗ φέτος. Αυτή η κατηγορία είναι δύσκολη. Δεν χρειάζεσαι 11 στρατηγούς στο γήπεδο. Χρειάζεσαι και μερικους που να κάνουν την “βρώμικη” δουλειά, μερικούς φαντάρους.

Προτεινόμενα Άρθρα