"Καλή προπόνηση το φιλικό με Ρεάλ"

από AllAboutARIS

Στην περαιτέρω βελτίωση αυτού αλλά και της ομάδας του, σκοπεύει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ρόμελου Λουκάκου, εν όψει του δυνατού φιλικού αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημα ιστοσελίδα της ομάδας ο πρώην επιθετικός της Έβερτον χαρακτήρισε την προσεχή αναμέτρηση με την Ρεάλ, ως μια καλή προπόνηση. Συγκεκριμένα δήλωσε στο σάιτ της Γιουνάιτεντ:

“Όπως λέει και ο προπονητής μας, θα είναι μια καλή προπόνηση και ένα δυνατό τεστ, για να δούμε αν έχουμε βελτιωθεί σ’ αυτά που μας ζητάει. Θα είναι πολύ δύσκολοι αντίπαλοι, αλλά είμαστε εδώ για να δουλέψουμε σκληρά, ώστε να γίνουμε καλύτεροι, όσο πλησιάζει η νέα σεζόν”.

Τέλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις προπονήσεις στην καλοκαιρινή προετοιμασία, ελπίζοντας σε μια ακόμη καλύτερη συνέχεια: “Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τις προπονήσεις μας. Δουλεύουμε πολύ σκληρά. Ο κόουτς εντριβεί τις τακτικές του σε εμάς και εμείς τις εφαρμόζουμε σωστά στον αγωνιστικό χώρο. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι”. 

Πηγή: england365.gr

Προτεινόμενα Άρθρα