Ζιντάν: "Δεν έχω ζητήσει επιθετικό"

από Γιώργος Γκάτος

Παρά τη φυγή του Μοράτα, ο Ζιντάν δεν έχει ζητήσει ενίσχυση στην επίθεση

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι ικανοποιημένος από όσους υπάρχουν στην Ρεάλ Μαδρίτης και όπως τόνισε δεν έχει ζητήσει την απόκτηση κάποιου επιθετικού, παρότι ο Άλβαρο Μοράτα αποχώρησε από τους “μερένχες” με προορισμό το Λονδίνο και την Τσέλσι.

Αναλυτικά ο Γάλλος προπονητή δήλωσε:

-Για την επίθεση της πρωταθλήτριας Ευρώπης: “Δεν έχω ζητήσει κανέναν και νομίζω πως το γνωρίζετε αυτό. Δεν θα ζητήσω τίποτα. Έχουμε 28 παίκτες στην ομάδα και είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που δουλεύουν. Θα δούμε όμως τι θα συμβεί, μέχρις τις 31 Αυγούστου μπορούν να συμβούν τα πάντα, ωστόσο δεν έχω ζητήσει τίποτα”.

-Για την εμφάνιση της ομάδας του στο φιλικό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: “Είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που παίξαμε. Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι και κάναμε μία ολοκληρωμένη εμφάνιση. Οι νέοι παίκτες που αγωνίστηκαν για 45 λεπτά ήταν πολύ καλοί. Είμαι χαρούμενος που δεν είχαμε κανένα τραυματισμό. Και οι δύο ομάδες έχασαν πέναλτι. Σταθήκαμε καλά, αν σκεφτεί κανείς ότι η Γιουνάιτεντ έχει ήδη παίξει τέσσερα ματς, ενώ για εμάς ήταν το πρώτο. Άρα είναι θετικό για εμάς. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσουμε να βρίσκουμε τη φόρμα μας”.

-Για την επιστροφή του Σέρχιο Ράμος, αλλά και το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Σούπερ Καπ Ευρώπης: “Ο Ράμος είναι σχεδόν έτοιμος. Μέχρι τη Δευτέρα ή Τρίτη θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι στις 8 Αυγούστου, αυτός είναι ο στόχος μας, είναι το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε στην καλύτερη δυνατή φόρμα για να κερδίσουμε το τρόπαιο”.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα