Η παρουσία του κόσμου το "στοίχημα" της ΠΑΕ

από Γιώργος Γκάτος

Την Δευτέρα στον "αέρα" τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν

Η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, έχουν κάνει ξεκάθαρο ότι θέλουν τον κόσμο στο πλάι τους και την νέα σεζόν.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης σε συνέντευξη του στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, δήλωσε ότι κατανοεί την στεναχώρια του κόσμου για την μη άνοδο της ομάδας, αλλά παράλληλα ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει την νέα προσπάθεια της ομάδας.

Από την πλευρά του, διατήρησε τις ίδιες-πολύ χαμηλές τιμές-στα εισιτήρια διαρκείας και “ποντάρει” στο ότι η κίνηση στην αγορά των διαρκείας θα είναι αυξημένη σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν.

Στο ίδιο πλαίσιο κινούνται και οι δηλώσεις των κ.Σπανού και κ. Μυροφορίδη. Οι δύο άντρες που έχουν τα “κλειδιά” του ποδοσφαιρικού τμήματος, έχουν δηλώσει επανελλημένα ότι ο τρόπος που θα αγωνιστεί η ομάδα μέσα στο γήπεδο, θα προσελκύσει την στήριξη του κόσμου.

Παράλληλα, η ομάδα πηγαίνει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της έχοντας ολοκληρώσει το ρόστερ. Στο χέρι τους είναι να το υλοποιήσουν και όπως σημείωσε και ο προπονητής της ομάδας “λίγα λόγια, πολλή δουλειά και μεγάλη προσήλωση στον στόχο”.

Θυμηθείτε εδώ τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας

Προτεινόμενα Άρθρα