Μένει μέχρι νεωτέρας

από AllAboutARIS

Ο Σέρβος δεν δίνει κανένα δικαίωμα στην προετοιμασία, προσπαθεί να πείσει τον Σπανό αλλά το μεγάλο του συμβόλαιο αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα παραμονής.

Γρίφο αποτελεί η παραμονή ή όχι του Λούκα Μιλούνοβιτς στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Ο σέρβος ακολουθεί κανονικά την προετοιμασία, συμμετέχοντας μάλιστα ενεργά σε αυτή δίχως να δημιουργεί το παραμικρό πρόβλημα, δείχνοντας διάθεση και όρεξη προσπαθώντας να πείσει τον Δημήτρη Σπανό ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας. Το θέμα δεν είναι φυσικά μόνο αγωνιστικό για τον Σέρβο μεσοεπιθετικό μιας και στη θέση του υπάρχουν ήδη δυο επιλογές, αλλά κυρίως οικονομικό αφού έχει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, ασύμφορο για τη Football League και μέχρι στιγμής δεν δέχεται μείωση.

Το γεγονός ότι δεν έχει ακόμη κάποια πρόταση στα χέρια του δυσκολεύει την προσπάθεια να λυθεί το συμβόλαιό του συν το γεγονός ότι έχει οφειλόμενα από την περσινή χρονιά. Το θέμα θα παρουσιάσει εξέλιξη λογικά με την επιστροφή από την Νάουσα όταν θα του γίνει μια νέα οικονομική πρόταση.

Προτεινόμενα Άρθρα