"Είμαστε Αντι-Γιουβέντους"

από Γιώργος Γκάτος

Οι Ναπολιτάνοι τερμάτισαν στο περσινό πρωτάθλημα στην 3η θέση

Με άγριες… διαθέσεις παρουσιάστηκε ενόψη της νέας χρονιάς ο Χοσέ Καγιεχόν, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε ότι άπαντες στην Νάπολι χαρακτηρίζουν τους εαυτούς τους ως “Αντι-Γιουβέντους” και ότι φέτος βρίσκονται σε πορεία διεκδίκησης του τίτλου.

“Είμαστε οι “Αντι-Γιουβέντους” και θα κρατήσουμε αυτό το ρόλο χωρίς να μας απασχολεί το οτιδήποτε”, δήλωσε αρχικά ο Αργεντινός.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο “μέταλλο” του συλλόγου : “Διαθέτουμε μια εξαιρετική ομάδα και μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα. Πέρσι μαζέψαμε 48 βαθμούς στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και δείξαμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε πολλά παραπάνω”.

Τέλος, ο 30χρονος άσος έστειλε τη δική του προειδοποίηση στους Γιουβεντίνους: “Βρισκόμαστε πάρα πολύ κοντά τους σε όλα τα επίπεδα, αυτό είναι ξεκάθαρο, όμως και εμείς από πλευράς μας πρέπει να κοιτάμε και την παραμικρή λεπτομέρεια πλέον γιατί θα υπάρξουν πολλές δύσκολες στιγμές”.

Οι Ναπολιτάνοι τερμάτισαν στο περσινό πρωτάθλημα στην 3η θέση με 86 βαθμούς, ενώ ο Καγιεχόν από πλευράς του κατέγραψε 49 συμμετοχές και 17 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα