Έδειξε ενδεκάδα Βέροιας

από AllAboutARIS

Τις προθέσεις του για αυτούς που θα ξεκινήσουν αύριο στο φιλικό κόντρα στη Βέροια έδειξε στην προπόνηση ο Δημήτρης Σπανός.

Τους παίκτες που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα του αυριανού φιλικού με τη Βέροια έδειξε ο Δημήτρης Σπανός στην απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου που για πρώτη φορά περιελάμβανε ομαδική αμυντική τακτική. Οι έντεκα που βάσει των παικτών που χρησιμοποίησε στις ασκήσεις τακτικής ο έλληνας τεχνικός είναι ο Καντιμοίρης η ο αναγνωστοπουλος στο τέρμα, ο Μπούρμπος στο δεξί και ο Βαλεριάνος στο αριστερό άκρο της άμυνας, Δεληζήσης και Μαραγκός στόπερ, Ιντζόγλου και Μουμίν αμυντικά χαφ με τον Λώττα μπροστά τους, τον Κάσσο δεξιά και τον Μπαργκάν αριστερά στην επίθεση και τον Καπνίδη στην κορυφή.

Η άλλη ενδεκάδα που λογικά θα αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο απαρτίζονταν από τον Αναγνωστόπουλο στο τέρμα, τον Τζανακάκη δεξιά και τον Τσουμάνη αριστερά στην άμυνα, Σόουζα και Κλιγγόπουλο στόπερ, Νίκιτς και Παυλίδη αμυντικά χαφ, τον Μιλούνοβιτς πίσω από τον Καλούδη και τους Νέτο δεξιά και Ντάγκρα αριστερά στις πλευρές. Όλα αυτά βέβαια αποτελούν δοκιμές που ενδέχεται να διαφοροποιηθούν αύριο. Κατά τη διάρκεια της άσκησης, ο προπονητής του ΑΡΗ ζητούσε επιθετικό πρέσινγκ στη μια πλευρά της αντίπαλης ομάδας, δηλαδή πάνω στον στόπερ, τον μπακ και τον κοντινότερο αμυντικό μέσο, στον χαφ και τον επιτελικό μέσο. Η οδηγία ήταν σαφής. Να μην επιτρέχουν στον αντίπαλο να αλλάξει κατεύθυνση στο παιχνίδι.

Προτεινόμενα Άρθρα