Οι παροτρύνσεις και η ατάκα στον "Τζάνα"

από AllAboutARIS

Ο νεαρός παίκτης μοιάζει ακόμη επηρεασμένος από την μεταγραφολογία γύρω από το όνομά του. Τι του είπε ο Σπανός που είχε και τετ-α-τετ μαζί του.

Την ποιότητα την διαθέτει, την ταχύτητα επίσης όπως και την τεχνική κατάρτιση και την γνώση της θέσης του δεξιού μπακ. Ο λόγος για τον Μανώλη Τζανακάκη τον οποίο ο Δημήτρης Σπανός πιστεύει πολύ αλλά παράλληλα περιμένει και περισσότερα πράγματα από αυτά που έχει δείξει μέχρι σήμερα στην προετοιμασία.

Ο κρητικός μπακ δείχνει κάποιες φορές έλλειψη συγκέντρωσης που ενδέχεται να οφείλεται και στο γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού το όνομά του “έπαιξε” για αρκετές ομάδες της Σούπερ Λιγκ, προοπτική που την είχε συζητήσει τόσο με τον Θόδωρο Καρυπίδη όσο και τον Παύλο Μυροφορίδη και που ο παίκτης φαίνεται να μην έχει εγκαταλείψει παρότι έχει συμβόλαιο και τη νέα χρονιά. Ο προπονητής του ΑΡΗ που ξέρει τις δυνατότητές του και τον πολύ καλό δεύτερο γύρο που έκανε πέρσι, τον… έχει από κοντά και επειδή πρόκειται να παίκτη που πάντα τα δίνει όλα, θεωρεί δεδομένο ότι σύντομα θα επιστρέψει στα γνωστά του στάνταρ. Ενδεικτική όλων των παραπάνω η φοβερή ατάκα του προπονητή του ΑΡΗ στον παίκτη χθες κατά τη διάρκεια της προπόνησης και μετά από μια πολύ ωραία ενέργεια του είπε το αμίμητο: “Καλωσήρθες Τζανακάκη. Την 12η μέρα σε είδα. Θα είσαι εδώ από εδώ και πέρα” ενώ οι δυο τους είχαν και ένα τετ-α-τετ μετά το τέλος της προπόνησης.

Προτεινόμενα Άρθρα