"Χτίζουμε κάτι που να αρμόζει σε μία μεγάλη ομάδα"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Διαβάστε τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του ΑΡΗ

Οι δηλώσεις του Μπάμπη Παυλίδη κατά την απογευματινή media day

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ: ΑΛΕΞΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ

Αναλυτικά:

“Νέα χρονιά, η ομάδα χτίζεται με εντελώς διαφορετικό τρόπο, σε σχέση με τον περσινό. Έχουν έρθει ποδοσφαιριστές αρκετά εμπειροι και γνώστες της κατηγορίας, η φιλοσοφία του προπονητή μας είναι αρκετά διαφορετική και προσπαθούμε όλοι να ακούμε τον προπονητή μας και να κάνουμε αυτό που μας ζητάει στον αγωνιστικό χώρο.”

Για την ένταση των προπονήσεων:

“Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και βλέπουμε πως σε κάθε επίθεση υπάρχουν 2 ποδοσαφαιριστές οι οποίοι μπορούν να ανταπεξέλθουν και να είναι ανα πάσα στιγμή στην αρχική εντεκάδα.Ο ανταγωνισμός προσωπικά μου αρέσει και είναι θετικό το γεγονός ότι “πέφτουν κορμιά” στις προπονήσεις.”

Για την αλλαγή στάσης της ομάδας:

“Νομίζω πως η φιλοσοφία και οι σκέψεις του προπονητή αρμόζουν σε μία ομάδα μεγάλη, όπως είναι ο ΑΡΗΣ και δίνεται έμφαση στο επιθετικό ποδόσφαιρο, στην συνεχή κατοχή και τακτική, πως να πνίγουμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο. Δουλεύουμε πάνω στην διάσπαση πολυπρόσωπης άμυνας και γενικά χτίζουμε κάτι που να αρμόζει σε μία μεγάλη ομάδα. Η ουσία είναι το γκολ και ελπίζω να είμαστε αποτελεσματική. “

Για το γεγονός πως βρίσκεται ανάμεσα στους 4 αρχηγούς:

“Ναί έχω επιλεχθεί ανάμεσα στους 4 αρχηγούς της ομάδας και είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα, το γεγονός οτι είμαι αρχηγός σε μάι ομάδα όπως είναι ο ΑΡΗΣ. Ωστόσο είναι και μεγάλη ευθύνη και πιστεύω πως θα μπορέσω να ανταπεξέλθω.” 

Για την θέση του στο χορτάρι:

“Η φιλοσοφία και το πως δουλεύει ο προπονητής μας μου επιτρέπει να έχω πιο ελέυθερο ρόλο πιο μπροστά, ωστόσο στο 4-2-3-1 που δουλεύουμε βρίσκομαι πάλι στα δύο εξάρια, αλλά με πιο ελεύθερο ρόλο. “

Προτεινόμενα Άρθρα