Ο διαφορετικός… Ούγκο

από AllAboutARIS

Ο ρόλος του Σπανού, αλλά και το καθοριστικό ραντεβού με τον Καρυπίδη.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση βλέπει τα τελευταία 24ωρα ο Δημήτρης Σπανός την μεταμόρφωση του Ούγκο Σόουζα. Ο Πορτογάλος μετά την… απροθυμία των πρώτων ημερών, απόρροια της αναποφασιστικότητας για το μέλλον του, εδώ και 2-3 μέρες δείχνει ένα άλλο πρόσωπο. Για την ακρίβεια το πρόσωπο που τον έκανε πολύτιμο στην ομάδα και αγαπητό στον κόσμο.

Συμμετέχει με όρεξη στην προπόνηση, καθοδηγεί από την άμυνα όλη την ομάδα, παροτρύνει συνέχεια τους συμπαίκτες του, βγάζει το γνωστό του πάθος σε κάθε άσκηση και γενικά δείχνει αποφασισμένος να ηγηθεί της νέας προσπάθειας του ΑΡΗ.

Στην αλλαγή στάσης του Πορτογάλου καθοριστικό ρόλο έπαιξε η στάση που κράτησε απέναντί του, όλο αυτό το διάστημα ο έλληνας τεχνικός, κάτι που σε ανύποπτη στιγμή, του το αναγνώρισε ο πορτογάλος αλλά και το ραντεβού με τον Θόδωρο Καρυπίδη, μετά το φιλικό με τη Βέροια. Ασφαλώς έπαιξε ρόλο και η καλή πρόταση για τη νέα σεζόν με το μπόνους καθώς και η ολοσχερής εξόφληση της περσινής χρονιάς που τον έκανε πιο ήρεμο.

Ο Σόουζα αντιλήφθηκε ότι μένοντας στον ΑΡΗ, μόνο οφέλη μπορεί να αποκομίσει αφού και σε ένα μεγάλο club θα συνεχίσει να αγωνίζεται (με καλά χρήματα), πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει αλλά και προτεραιότητα να ανανεώσει εφόσον η ομάδα ανέλθει στη Σούπερ Λιγκ.

Προτεινόμενα Άρθρα