Είναι και προσωπικό του στοίχημα

από AllAboutARIS

Ο εκπαιδευτής τερματοφυλάκων του ΑΡΗ εκτιμά τα προσόντα και την αφοσίωση του 19χρονου πορτιέρε και θεωρεί ότι έχει μέλλον.

Τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο τον γνωρίζει από πέρσι, το ίδιο και τον Γιάννη Μαντζάρη. Ο Γιώργος Καντιμοίρης στα 35 του είναι ένας τερματοφύλακας που έχει κάνει τη διαδρομή του και άρα λίγο-πολύ γνωστός στον Αντώνη Λυκούρη. Από τους τέσσερις τερματοφύλακες που βρίσκονται στα 3-5 Πηγάδια, αυτός που φαίνεται ότι αποτελεί το προσωπικό στοίχημα του εκπαιδευτή τερματοφυλάκων του ΑΡΗ είναι ο Ντίνος Αρβανίτης.

Ο 19χρονος τερματοφύλακας δουλεύει εδώ και λίγους μήνες με τον Λυκούρη που ήδη έχει δει σημαντική βελτίωση από την μέρα που τον ανέλαβε και θεωρεί ότι έχει τα σωματικά προσόντα αλλά και την αφοσίωση για να βελτιωθεί κι άλλο. Σαφώς και σήμερα δεν είναι έτοιμος να διεκδικήσει θέση, αλλά με την παραμονή του στην ομάδα την επόμενη σεζόν και τη δουλειά δίπλα στους άλλους τρεις τερματοφύλακες και τον Λυκούρη, έχει την προοπτική του χρόνου τέτοια εποχή να είναι σαφώς πιο έτοιμος.

Προτεινόμενα Άρθρα