Mπονούτσι: "Δεν είμαι μισθοφόρος"

από Γιώργος Γκάτος

Η αποχώρηση του από το Τορίνο, δεν έγινε εξαιτίας των χρημάτων

Ο διεθνής Ιταλός αμυντικός επικρίθηκε έντονα για το γεγονός ότι αποχώρησε από τη “Γηραιά κυρία” για τους “ροσονέρι”, ενώ η απόφασή του, χωρίς υπερβολή, σόκαρε πολλούς από τους οπαδούς της πρώην ομάδας του. 

Ωστόσο ο ίδιος ο Μπονούτσι. για άλλη μια φορά, τόνισε ότι η επιλογή της αποχώρησής του από το Τορίνο δεν έγινε βάσει των χρημάτων, καθώς αν ήταν αυτό το κριτήριο θα μπορούσε να αποδεχθεί πρόταση από άλλον ευρωπαϊκό σύλλογο. 

“Αποφάσισα να συνεχίσω στη Μίλαν, διότι εδώ υπάρχει ένα πολύ φιλόδοξο πρότζεκτ. Δεν ήταν θέμα χρημάτων. Σε αυτούς που λένε ότι είμαι μισθοφόρος, απαντώ ότι είχα προτάσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και θα μπορούσα να είχα πάει κάπου αλλού, όπου θα κέρδιζα πολλά περισσότερα χρήματα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπονούτσι μιλώντας στην “Gazzetta dello Sport”. 

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Ιταλός αμυντικός παραδέχθηκε, επίσης, ότι ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους αποχώρησε από τη Γιουβέντους ήταν η… διάσταση απόψεων με τον προπονητή, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. 

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα