Στόχος το μηδέν στην άμυνα

από AllAboutARIS

Ο Δημήτρης Σπανός θέλει να βλέπει την ομάδα του βελτιωμένη από παιχνίδι σε παιχνίδι και ένας από τους στόχους των κιτρίνων στα προσεχή φιλικά θα είναι να διατηρηθεί το μηδέν στην άμυνα.

Ο ΑΡΗΣ έχει δώσει τρία φιλικά παιχνίδια μέχρι στιγμής (με Βέροια, Παναιτωλικό και Αλμωπό) και έχει δεχτεί γκολ και στα τρία. Στην χθεσινή αναμέτρηση, μετά το πέρας του πρώτου τετάρτου, οι “κίτρινοι” έχασαν τον συντονισμό τους, δεν είχαν υπομονή και καθαρό μυαλό στο παιχνίδι τους, με αποτέλεσμα να μην παρουσιάσουν την εικόνα που ήθελαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να δεχθούν το γκολ της ισοφάρισης στο 40ο λεπτό.

Στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε, είναι απόλυτα φυσιολογικό η ομάδα να μην έχει βρει ακόμη τα πατήματά της και να μην έχει διάρκεια στην απόδοσή της (δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο άλλωστε, από την στιγμή που σε κάθε ημίχρονο αγωνίζονται διαφορετικές ενδεκάδες), όμως όσο περνούν οι μέρες, ο Δημήτρης Σπανός θέλει να βλέπει πρόοδο στην συνολική λειτουργία και φυσικά απ’ όλους τους παίκτες του να δείχνουν θέληση, πάθος και αυταπάρνηση μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ένα από τα στοιχεία που θα δουλέψει ο κόουτς του ΑΡΗ με τους ποδοσφαιριστές του, είναι η αμυντική τακτική, προκειμένου η ομάδα να μην επιτρέπει στον αντίπαλο να μπαίνει επικίνδυνα στην περιοχή της ενώ ένας από τους στόχους στα φιλικά που ακολουθούν, θα είναι να μην παραβιαστεί η εστία.

Προτεινόμενα Άρθρα