"Ο Κουτίνιο μένει στην Λίβερπουλ"

από AllAboutARIS

Tέλος στα όνειρα της Μπαρτσελόνα για τον Φιλίπε Κουτίνιο, βάζει ο δημοσιογράφος των «Sky Sports» και «As», Guillem Balague.

Πιο αναλυτικά ο εν λόγω δημοσιογράφος αναφέρει ότι ο 25χρονος μεσοεπιθετικός θα παραμείνει, τουλάχιστον προς το παρόν, κάτοικος Λίβερπουλ, με τις προσπάθειες των Καταλανών να πέφτουν στο κενό. Η στάση των «reds» δεν αλλάζει παρά τις τρεις επίσημες προτάσεις των «μπλαουγκράνα»: O Κουτίνιο δεν πωλείται! 

Εξάλλου, η Μπαρτσελόνα είχε δώσει διορία στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ ως το πρωί της Κυριακής, για να απαντήσει στην τρίτη πρότασή της για τον Κουτίνιο. Με τους «reds» να μην απαντούν ποτέ! Αυτό σημαίνει, πως το πολύκροτο σίριαλ κάπου εδώ, ολοκληρώθηκε…

Ως εκ τούτου, και με μόλις 10 ημέρες να απομένουν μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδους, στην Μπαρτσελόνα πρέπει να αναζητήσουν τον αντι-Νεϊμάρ, αλλού!  

Μάλιστα ο έμπειρος ρεπόρτερ μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Sky Sports News», επισημαίνοντας ότι «στην Μπαρτσελόνα δεν ήταν προετοιμασμένοι για τη φυγή του Νεϊμάρ και πως ο Ο Κουτίνιο έγινε στόχος μόνο όταν έφυγε ο Βραζιλιάνος»! 

Για να συμπληρώσει στη συνέχεια ότι: «Η Μπαρτσελόνα δεν ”δούλεψε” την περίπτωση του Ζαν Μισέλ Σερί, σε περίπτωση που η προσπάθειά της για τον Κουτίνιο αποτύγχανε, ενώ είχε την πεποίθηση ότι θα αποκτήσει τον Βεράτι ενώ δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Τώρα, στη Βαρκελώνη χρειάζονται άμεσα λύσεις, αλλά δεν γίνεται να πάρουν όλους τους παίκτες που θέλουν».

Όσον αφορά τους επικείμενους στόχους της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Άνχελ Ντι Μαρία φέρεται να είναι έχει μπει στη μεταγραφική τους λίστα μαζί με τους Ουσμάν Ντεμπελέ και Ζαν Σερί. 

Προτεινόμενα Άρθρα