Παραλίγο… έμφραγμα στην Σεβίλη (vids)

από AllAboutARIS

Η Μπασάκσεχιρ πούλησε ακριβά το τομάρι της στην έδρα της Σεβίλλης (2-2), που μαζί με την Νάπολι που πέρασε νικηφόρα από την Νις (0-2) θα βρίσκονται στους ομίλους του Champions League.

Ας ξεκινήσουμε από το… τέλος. Το ρολόι στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» σημαδεύει το 90ό λεπτό και το σκορ ανάμεσα στην Σεβίλλη και την Μπασάκσεχιρ. Οι Τούρκοι θέλουν ένα γκολ να περάσουν και κερδίζουν φάουλ σε εξαιρετική θέση. Ο Εμρέ Μπελόζογλου έχει στα πόδια του ένα πιθανό buzzer beater, οπλίζει, αλλά σημαδεύει το δοκάρι του Σέρχιο Ρίκο σε μία φάση που θα μπορούσε να… ξεράνει μία ολόκληρη πόλη!

Οι Τούρκοι προηγήθηκαν με τον Έλια (12’), δέχθηκαν την ανατροπή από γκολ των Εσκουδέρο (52’) και Μπεν Γεντέρ (75’) που ήταν οι σκόρερ και του πρώτου ματς και παρά την ισοφάρισε από τον Βίστσα (82’) δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτα περισσότερο από το τιμητικό 2-2 που έστειλε τους Ανδαλουσιανούς στους ομίλους του Champions League.

Εκεί θα βρεθεί και η Νάπολι που έκανε επίδειξη ανωτερότητας και στον επαναληπτικό επί της Νις. Η ομάδα του Μαουρίτσιι Σάρι κέρδισε με το ίδιο σκορ και στην Κυανή Ακτή (0-2) και προκρίθηκε διά περιπάτου.

Δύο γκολ από Καγεχόν (48’) και Ινσίνιε (89’) επέβαλαν τον νόμο του ισχυρού με τους Ιταλούς να έχουν δοκάρι και αρκετές χαμένες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Μαζί τους στο ραντεβού των αστέρων θα είναι και η Μάριμπορ. Οι Σλοβένοι βρήκαν από νωρίς το γκολ της πρόκρισης με τον Βίλερ (15’), άντεξαν στην πολιορκία της Χάποελ Μπερ-Σεβά στο υπόλοιπο της αναμέτρησης και με το 1-0 θα βρίσκονται στην κλήρωση της Πέμπτης για τους ομίλους του Champions League.

Προτεινόμενα Άρθρα