Ξεκαθαρίζει σταδιακά το ρόστερ

από Γιώργος Γκάτος

Το τεχνικό επιτελείο ετοιμάζεται για "προσθαφαιρέσεις"

Το σημερινό φιλικό με τα Τρίκαλα αποτελεί ένα “τέστ” που θα δώσει στον Δημήτρη Σπανό χρήσιμα συμπεράσματα για τους παίκτες του ρόστερ.

Ο Έλληνας τεχνικός, σε πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε ότι με δυσκολία πραγματοποιείται η προπόνηση, από την στιγμή που το ρόστερ είναι αρκετά μεγάλο. Δεν είναι καθόλου απίθανη η αρνητική εισήγηση για παίκτες που συμμετείχαν στη προετοιμασία αλλά δεν έχουν ικανοποιήσει τον Δημήτρη Σπανό. 

Ήδη, ο Λούκα Μιλούνοβιτς δεν υπολογίζεται από τον Έλληνα τεχνικό και αναμένεται ο Θεόδωρος Καρυπίδης να συζητήσει μαζί του. Παράλληλα, από την φυγή του, εξαρτάται το αν ο ΑΡΗΣ θα κάνει κίνηση για έναν ακραίο επιθετικό, με τον Βαγγέλη Πλατέλλα και τον Φώτη Γεωργίου να αποσχολούν τους “κίτρινους”, όπως διαβάσατε χθες εδώ.

Ο Δημήτρης Ντάγκρας, αποτελεί μια επένδυση για τον ΑΡΗ αφού έχει 3ετες συμβόλαιο. Η αρχική σκέψη, είναι να δωθεί δανεικός την φετινή σεζόν εξαιτίας του περιορισμένου χρόνου που θα έχει με το φετινό υπεράριθμο ρόστερ. Ο νεαρός εξτρεμ, ήταν αρχικά αρνητικός αλλά θα δώσει την τελική απάντηση του αύριο, καθώς δεν θα αγωνιστεί στο σημερινό φιλικό επειδή είναι τραυματίας.

Εκτός από τις αφαιρέσεις, είναι αρκετά πιθανή μια προσθήκη στη κορυφή της επίθεσης, με τους Χρήστο Αραβίδη και Αντώνη Πετρόπουλο να είναι οι δύο επιλογές που “προκρίνονται”.

Προτεινόμενα Άρθρα