Τον 5ο καλύτερο σκόρερ της περσινής Ligue 2 θέλει ο ΑΡΗΣ

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ κάνει προσπάθεια για να εντάξει στο δυναμικό του τον Φανέβα Ιμά Αντριατσίμα, τον 33χρονο φορ από την Μαδαγασκάρη που πέρυσι εντυπωσίασε με τις επιδόσεις του στην 2η κατηγορία της Γαλλίας.

Παύλος Μυροφορίδης και Δημήτρης Σπανός έχουν καταλήξει πως ο Φανέβα Ιμά Αντριατσίμα είναι ο παίκτης που πρέπει ν’ αποκτηθεί για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας και γίνονται ενέργειες προκειμένου να ενταχθεί ο έμπειρος φορ στο ρόστερ. Μέσα στο επόμενο 48ωρο, αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Ο Αντριατσίμα προέρχεται από πολύ καλή σεζόν και ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στην περσινή Ligue 2. Πιο συγκεκριμένα, ο φορ από την Μαδαγασκάρη ήταν μέσα στην πρώτη πεντάδα με τους καλύτερους σκόρερ του πρωταθλήματος, σημειώνοντας 14 τέρματα συνολικά. Πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος ήταν ο Νιάν της Τρουά με 23 τέρματα (τα 7 με πέναλτι) και ακολούθησαν ο Μπουτάιμπ της Στρασμπούρ με 20 (τα 5 με πέναλτι), ο Μπουανγκά της Τουρ με 16 (τα 2 με πέναλτι), ο Κριστιάν Λόπες της Λανς με 16 (τα 3 με πέναλτι) και ο Αντριατσίμα με 14 γκολ(κανένα με πέναλτι). 

Την περσινή σεζόν, ο Αντριατσίμα σκόραρε και κόντρα στην Μονακό, στο παιχνίδι του Κυπέλλου.

Προτεινόμενα Άρθρα