Ο Ντούντου Ροντρίγκες μπορεί να γυρίσει και να πει ότι φέτος αδικήθηκε. Ότι δεν πήρε τον αγωνιστικό χρόνο που του αναλογούσε, βάζει της κατάστασης των υπολοίπων εξτρέμ αλλά και της δικής τους
Για μήνες τώρα ο Βραζιλιάνος παραμένει ο πρώτος εξτρέμ σε γκολ. Παρόλα αυτά, ακόμα και επί Γρηγορίου δεν έπαιξε όσο θα ήθελε. Μόνο τρία από τα επτά ματς με τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο, απουσιάζοντας από δύο λόγω ξένων και άλλα δύο που ηταν στον πάγκο αλλά δεν επιλέχθηκε.
Το χθεσινό ήταν μόλις το δεύτερο ματς του ως βασικός στα τελευταία επτά. Μια συνειδητή επιλογή του Γρηγορίου, ώστε να του δώσει την ευκαιρία που δεν είχε στα προηγούμενα ματς. Και ο Ντούντου δεν την άφησε να πάει χαμένη με ένα πολύ ωραίο γκολ και μια συνολικά καλή παρουσία.
*Για να δείτε το βίντεο, απενεργοποιήστε το adblock
Ηταν το τέταρτο γκολ του 23χρονου εξτρέμ με τον ΑΡΗ. Και το παράδοξο είναι ότι όλα έχουν έρθει από την αριστερή πλευρά και όχι από τη δεξιά για την οποία αρχικά προορίζονταν και φυσικά είναι η… μητρική θέση του.
Ο Ντούντου έπιασε τον Ράτσιτς στα τρία γκολ στο πρωτάθλημα, απέχοντας και αυτός μόλις ένα από τα τέσσερα του Λόρεν Μορόν.