AllAboutARIS TV: Πέμπτη με μπάλα και… πολύ μπάσκετ!

Με φόρα και άλλον αέρα έρχεται το σημερινό πρόγραμμα του AllAboutARIS TV, μετά τη νέα νίκη της ομάδας αυτή τη φορά επί του Ολυμπιακού, αλλά και με πάρα πολύ μπάσκετ.

Στις 12:00 η Ελένη Γρηγπράκη ξεκινάει το πρόγραμμα με το AllAboutARIS TV News και την πρώτη ματιά στην επικαιρότητα της ομάδας με το χθεσινό αποτέλεσμα στο επίκεντρο.

Το μεσημέρι ο Χρύσανθος Τσαλτίδης θα βάλει για ακόμη μία φορά τη “Μπίλια στο Κίτρινο” με όλο το τρίτο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα και σχολιασμό για όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το βράδυ έχει μπάσκετ στις 20:00 με το AllAboutARIS TV Basketball Edition και μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Σταμάτη Μουρελή και στον Γιώργο Γκάτο.

Η μέρα κλείνει στις 23:00 με το AllAboutDrooling και τον Ζάχο Γρηγοριάδη να σχολιάζει την επικαιρότητα.

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας (vid)
Προηγούμενο άρθρο Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας (vid)
Επόμενο άρθρο Το ακριβότερο σκάφος στον κόσμο ανήκει στον Τζ. Μπέζος και κοστίζει 485 εκ. δολάρια! (vid)
Το ακριβότερο σκάφος στον κόσμο ανήκει στον Τζ. Μπέζος και κοστίζει 485 εκ. δολάρια! (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News