Μετά την πρόωρη απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία της Φενερμπαχτσέ, ο Ζοσέ Μουρίνιο, σε μία απρόσμενη κίνηση, έδωσε τα χέρια με την Μπενφίκα, επιστρέφοντας με αυτόν τον τρόπο στον σύλλογο που ο ίδιος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα πριν από δυόμισι δεκαετίες.
Ο συμπατριώτης και συνάδελφός του, Ρούμπεν Αμορίμ, μίλησε στην αθλητική εφημερίδα A Bola, σχολιάζοντας τη μετακίνηση του “Special One” στον πάγκο των Αετών. Ο Προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε με διθυραμβικά λόγια για τον Μουρίνιο, εξηγώντας πως πρόκειται για τον καλύτερο τεχνικό του πορτογαλικού ποδοσφαίρου.
Μάλιστα, πρόσθεσε πως το “άστρο” του 62χρονου coach άνοιξε πολλές πόρτες για όλους τους τεχνικούς από την Ιβηρική, με τον Αμορίμ να ισχυρίζεται πως για αυτό τον λόγο ο ίδιος βρίσκεται σήμερα στο τιμόνι των Κόκκινων Διαβόλων.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
“Ο Ζοσέ είναι ο καλύτερος προπονητής στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο κι αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Άνοιξε τις πόρτες της Ευρώπης για όλους τους Πορτογάλους τεχνικούς και ειλικρινά πιστεύω πως αν δεν ήταν αυτός εγώ δεν θα ήμουν τώρα στον πάγκο της Γιουνάιτεντ”.
Για να δείτε το βίντεο απενεργοποιήστε το adblock