Μετά την απόλυση του Έντσο Μαρέσκα, ανήμερα της πρωτοχρονιάς, η Τσέλσι βρέθηκε σε αναζήτηση του νέου της προπονητή. Το πρώτο όνομα που ακούστηκε για διάδοχο του Ιταλού, είναι εκείνο του Λίαμ Ροσένιορ, ο οποίος το πρωί της Τρίτης (6/1) το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ότι αναλαμβάνει τα ηνία των Λονδρέζων.
«Είμαι έτοιμος να γίνω ο νέος προπονητής της Τσέλσι, ενός από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο. Είναι μια απίστευτη ευκαιρία σε έναν απίστευτο σύλλογο, τους παγκόσμιους πρωταθλητές, και μια ευκαιρία που απλά δεν μπορούσα να αρνηθω. Και μπορώ να πάω σπίτι και να δω τα παιδιά μου. Έχω κάνει μια θυσία που είμαι μακριά τους. Ήταν οι καλύτεροι 18 μήνες της επαγγελματικής μου καριέρας εδώ στο Στρασβούργο.
Λίγο μετά τις δηλώσεις του, ήταν σειρά της Τσέλσι για να γνωστοποιήσει την έναρξη της συνέργασίας της με τον 41χρονο Άγγλο τεχνικό, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τους «μπλε» έως το καλοκαίρι του 2032!
Για να δείτε το βίντεο απενεργοποιήστε το adblock: