Απίστευτο σκηνικό στο Αλ Νασρ-Αλ Χιλάλ: Οπαδοί «πιάστηκαν» στα χέρια μετά τη λήξη του αγώνα

Η Αλ Νασρ δεν κατάφερε να κερδίσει χθες (12/05) την Αλ Χιλάλ και να «σφραγίσει» και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλήματος στη Σαουδική Αραβία, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες με 1-1.

Το πραγματικό highlight της αναμέτρησης όμως, ήρθε μετά τη λήξη του παιχνιδιού. Πιο συγκεκριμένα, με το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα, μια ομάδα οπαδών της Αλ Νασρ εισέβαλε στην VIP θύρα του γηπέδου που προοριζόταν για τους οπαδούς της Αλ Χιλάλ και άρχισε να τους επιτίθεται με τα πλαστικά κοντάρια από τις σημαίες με το έμβλημα του συλλόγου.

Σε απάντηση, οι οπαδοί της Αλ Χιλάλ αρνήθηκαν να υποχωρήσουν, αντιμετωπίζοντας την πρόκληση κατά μέτωπο, με τις δύο πλευρές να ανταλλάζουν χτυπήματα με τα κοντάρια σε μια χαοτική μάχη σώμα με σώμα. Εν τέλει οι εισβολείς οπαδοί της Αλ Νασρ αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν, καθώς το αριθμητικό πλεονέκτημα ήταν στην πλευρά των φιλοξενούμενων.

Για την ιστορία η Αλ Νασρ προηγούνταν με 1-0 μέχρι το 98ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Μπέντο, να πετυχαίνει αυτογκόλ 10 δευτερόλεπτα πριν από το τελικό σφύριγμα.

Όπως έχουν τα πράγματα, η Αλ Νασρ έχει 83 βαθμούς, ενώ η Αλ Χιλάλ βρίσκεται πίσω με 78 (με έναν αγώνα λιγότερο) και όπως όλα δείχνουν, τα πάντα θα κριθούν στη τελευταία αγωνιστική, αν καταφέρει το σύνολο του Σιμόνε Ιντζάγκι να κερδίσει το εξ αναβολής παιχνίδι της.

Ολοκληρώθηκε η έρευνα του ΝΒΑ για τη μη συμμετοχή του Αντετοκούνμπο στους Μπακς (vid)
Προηγούμενο άρθρο Ολοκληρώθηκε η έρευνα του ΝΒΑ για τη μη συμμετοχή του Αντετοκούνμπο στους Μπακς (vid)