Από πρωτιά σε πρωτιά ο Φαμπιάνο που τα… διπλασίασε

Στην νίκη επί του ΟΦΗ ο Φαμπιάνο ήταν ο μοναδικός αλάνθαστος παίκτης του ΑΡΗ από αυτούς που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα των “κιτρίνων”, έχοντας μηδέν στην σχετική κατηγορία. Παράλληλα, είχε έξι κλεψίματα, νούμερο ίδιο και στο ματς κόντρα στον Αστέρα.

Απέναντι στους Αρκάδες ήταν ο κορυφαίος “κλέφτης” του ΑΡΗ ενώ κάτι αντίστοιχο έγινε και κόντρα στους Κρητικούς, με τον Βραζιλιάνο, έτσι, να “γράφει” μια ακόμη πρωτιά στα κλεψίματα μετά από εκείνη στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ.

Στα οποία ο Φαμπιάνο μέχρι στιγμής έχει βελτιώσει τα νούμερά του ως “κλέφτης”. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχε μέσο όρο σχεδόν 3 κλεψίματα (σ.σ. για την ακρίβεια 2,7) ενώ στα πλέι οφ έχει “γράψει” μέσο όρο 6 κλεψίματα, δηλαδή διπλασίασε τον μέσο όρο κλεψιμάτων στα δύο πρώτα ματς, κόντρα σε Αστέρα και ΟΦΗ.

Μια 10άδα με 70%… μηδενικά
Προηγούμενο άρθρο Μια 10άδα με 70%… μηδενικά
Επόμενο άρθρο O Πιερρακάκης έβαλε… τέλος στο σενάριο επιστροφής 13ου και 14ου μισθού
O Πιερρακάκης έβαλε… τέλος στο σενάριο επιστροφής 13ου και 14ου μισθού