Από τον Λεβαδειακό στην Μπόχουμ (vid)

Παίκτης της Μπόχουμ με κάθε επισημότητα ο Ένις Τσόκαϊ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια με τον γερμανικό σύλλογο.

Ο Ένις Τσόκαϊ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία, καθώς την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Μπόχουμ. Ο Αλβανός μέσος με συμμετοχές σε Παναθηναϊκό και τον Λεβαδειακό, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον γερμανικό σύλλογο. Η Μπόχουμ ανακοίνωσε την απόκτησή του και έτσι πρόσθεσε στο ρόστερ της έναν ποδοσφαιριστή με σημαντική εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα. Με τη φανέλα των Βοιωτών, ο Τσόκαϊ πραγματοποίησε 68 εμφανίσεις και είχε βασικό ρόλο στην ομάδα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε 27 αγώνες με τον Παναθηναϊκό, ενώ έχει φορέσει επίσης τις φανέλες των Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Λάτσι και Όσιγιεκ. Τέλος είναι έξι φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Αλβανίας.

Για να δείτε το βίντεο απενεργοποιήστε το adblock:

Η Φλουμινένσε λύγισε τη μαχητική Μπολίβαρ (highlights)
Προηγούμενο άρθρο Η Φλουμινένσε λύγισε τη μαχητική Μπολίβαρ (highlights)