ARIS Athens Club: “Καιρός να δούμε ποιοι έχουν την ευθύνη” (pic)

από AllAboutARIS
Ο Αris Athens Club έβγαλε και αυτό, με τη σειρά του, ανακοίνωση για όσα έγιναν στον Βόλο και την προσπάθεια στοχοποίησης του κόσμου της ομάδας
Αναλυτικά: 
«Παράγοντες» τεχνητών ομάδων, τοπικοί άρχοντες-σερίφηδες, γνωστοί για την εμπλοκή τους σε στημένα παιχνίδια, στοιχήματα, γυρολόγοι πρόεδροι με κουμπαριλικια δεξιά κι αριστερά, σχέσεις κι εμπλοκές με μαφίες, μπράβους κι ανθρώπους της νύχτας και λοιπά όμορφα. Υπουργοί και άλλοι άρχοντες της Επο, που απαγορεύουν ετσιθελικά κι αντισυνταγματικά πολίτες να μετακινούνται εντός της επικράτειας. Απαγορεύσεις και φασιστικές νοοτροπίες. ΜΑΤ που κοπανάνε και ψεκάζουνε αδιακρίτως, όπως στα γήπεδα έτσι κι αλλού.
Ο ΛΑΟΣ του ΑΡΗ ήρθε με τα εισιτήρια στο χέρι. Άφησε τα λεφτά του στην τοπική κοινωνία. Σεβάστηκε την πόλη, τους κατοίκους και τις μικρές επιχειρήσεις.
Αντιμετώπισε τραμπουκισμούς, χημικά, γκλομπ και είχε προκλητική αντιμετώπιση από τα όργανα της “τάξης”. Τα ίδια όργανα που αφαίρεσαν τη ζωή του Βασίλη Μάγγου με ανελέητο ξύλο στην ίδια πόλη.
Στα «επίσημα» μπήκαμε μόνο γιατί εκεί ήταν ανοικτά. Ακριβώς για να μην σπάσουμε ή χαλάσουμε ούτε ένα σύρμα, ούτε ένα καγκελάκι. Κροτίδες, χημικά, κρότου λάμψης κλπ τα «όργανα της τάξης» έριξαν. Όχι ο ΛΑΟΣ μας.
Ο κόσμος του ΑΡΗ, αυτός ο περήφανος λαός έχει δώσει όρκο τιμής όλα αυτά τα χρόνια ιστορίας του ότι θα ακολουθεί παντού και πάντα την ομάδα. Εμείς ως ARIS ATHENS CLUB έχουμε μείνει πιστοί από το 1984 στον όρκο αυτό. Έτσι βρεθήκαμε και χθες στο Βόλο με σκοπό να παρακολουθήσουμε τον αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας.
Κάποιοι κύριοι κάτι δεν έχουν καταλάβει καλά. Δεν έχουν καταλάβει ότι όταν ο λαός του ΑΡΗ είναι συσπειρωμένος και αποφασισμένος δεν μπορεί να τον σταματήσει κάνεις και τίποτα. Πόσο μάλλον, όταν μιλάμε για πληρωμένους μπράβους ρουφιάνους και προστάτες στοιχείων του υποκόσμου ή όταν μιλάμε για τις δυνάμεις καταστολής που έχουμε βρει απέναντι μας πάμπολλες φορές , από το περιστέρι πριν μερικές εβδομάδες μέχρι τα χθεσινά περιστατικά. Πάρτε το χαμπάρι: ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΠΆΝΤΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΆΜΕ.
Καλό είναι, επίσης, κάποια «μέσα» ΜΜΕ του ΑΡΗ, να μην δρουν υπονομευτικά και να μην καλούν τον ΛΑΟ του ΑΡΗ να απέχει από τους αγώνες της ομάδας του. Με copy paste άρθρα για την αποτροπή του κόσμου να ταξιδέψει. Ο ΛΑΟΣ μας πρέπει και θα είναι παντού. Και όλος ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ του ΑΡΗ πρέπει να δουλεύει σε αυτήν την κατεύθυνση με συσπείρωση κι αλληλεγγύη. Από τα ΜΜΕ μέχρι την ΠΑΕ, η οποία πρέπει και θέση να πάρει για όλα τα χτεσινά, αλλά και πάντα να συνδράμει έξω απ’ τα γήπεδα το ΛΑΟ μας, από ευτράπελα και αυταρχισμούς. Όχι γιατί έχουμε ανάγκη, μια χαρά τα καταφέρνουμε κ μόνοι μας όπως φάνηκε, αλλά γιατί είναι το σωστό και το δίκαιο. Γιατί ο ΑΡΗΣ είναι ο ΚΟΣΜΟΣ του.
Όσο για σένα, γνωστέ τραμπούκε, δερβέναγα, συγκαταστροφέα του ελληνικού ποδοσφαίρου, που με την σαπίλα, τη βρωμιά και τον υπόκοσμο που υπηρετείς ΕΧΕΙΣ ΔΙΩΞΕΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ και ΟΛΟΥΣ τους ΥΓΙΕΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ, που τραμπουκίζεις ηλικιωμένους, γυναίκες, παιδιά και άντρες κατοίκους στις Σταγιάτες Πηλίου, και τους κλέβεις το νερό, γελάει ο κόσμος που επιχειρείς εδώ και ένα 24ωρο να βαφτίσεις το κρέας ψάρι για να υπηρετήσεις τους άθλιους σκοπούς σου και τα φιλαράκια σου της «εξυγίανσης».
Οι φίλοι και οικογενειάρχες του Βόλου, ας ψάξουν τις ευθύνες για την χτεσινή ταλαιπωρία (η δική μας ήταν τρεις φορές χειρότερη) στον Δήμαρχο που εκλέγουν. Παρόλα αυτά, αν θέλουν, ας έρθουν στον 2ο γύρο στο σπίτι μας. Εμείς ως Αθήνα, τους βάζουμε τα εισιτήρια να απολαύσουν ωραίο ποδόσφαιρο, ήσυχα κι ωραία μαζί μας, γιατί πάντα σεβόμασταν και θα σεβόμαστε την αγνή αγάπη για το ποδόσφαιρο.
ΑΡΗΣ ΣΗΜΑΝΕΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ
HERE WE GO!!!
ARIS ATHENS CLUB est. 1984
ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΘΕΟΣ
ΥΓ1. τσιπουρο-μεζε και βόλτα στα «επίσημα»
ΥΓ2. η είσοδος στον εν λόγω κύριο επιτρέπεται στα γήπεδα; Υπάρχει κάποια κύρωση για αλήτες προέδρους που εμπλέκονται και προκαλούν επεισόδια;
ΥΓ3. Να περάσουμε από το Βόλο να σε πάρουμε με το πούλμαν στο δεύτερο γύρο;

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X