Αριστερά… υπάρχει πρόβλημα

Ο Χάμζα Μεντίλ ξεκίνησε να παίρνει κομμάτια των προπονήσεων από την προηγούμενη εβδομάδα, δημιουργώντας την ελπίδα ότι θα βρίσκεται ακόμη και στα βασικά πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Τα πράγματα, δυστυχώς, δεν εξελίχθηκαν έτσι αφού η ενσωμάτωση του Μαροκινού μετά τον τραυματισμό του… έμεινε στάσιμη. Σε τέτοιο σημείο μάλιστα που δύσκολα θα βρίσκεται στην αποστολή η οποία θα ταξιδέψει σήμερα για την Αθήνα.

Κάπως έτσι, ο Μεντίλ θα παραμείνει στα πέντε ματς πρωταθλήματος και παράλληλα θα συνεχιστεί η προβληματική χρονιά που διανύει και απέχει αρκετά από την εντυπωσιακή παρουσία του στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν.

Υπό κανονικές συνθήκες, ο Μάρτιν Φρίντεκ θα ήταν η πρώτη επιλογή για να καλύψει το κενό του Αφρικανού, δίνοντας τη δυνατότητα στον Μανόλο Χιμένεθ να διαχειριστεί ορθολογικά την κατάσταση και παράλληλα να έχει ισορροπία στην τετράδα της άμυνάς του. Είναι προφανές, όμως, ότι ο Τσέχος έχει εισέλθει σε μία κατάσταση… δυσμένειας, κυρίως από τα τέλη Σεπτέμβρη και το παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό όπου αγωνίστηκε βασικός για τελευταία φορά.
*Για να δείτε το βίντεο, απενεργοποιήστε το adblock

Ο προπονητής φαίνεται να μην εμπιστεύεται τόσο τον Τσέχο, τον οποίο έχει χρησιμοποιήσει μονάχα ως αλλαγή από εκείνο το παιχνίδι, μόλις δύο φορές.

Η προβληματική κατάσταση στο αριστερό άκρο της άμυνας είναι εμφανής. Και δεν αλλάξει τόσο η εικόνα του Μεντίλ όσο και η στάση του Χιμένεθ προς τον Φρίντεκ, τόσο θα ενισχύονται οι σκέψεις της ομάδας για μία προσθήκη στα πλάγια μπακ τον επόμενο Ιανουάριο. 

Βόρεια Ελλάδα: Πολλά προβλήματα από την κακοκαιρία σε πολλά χωριά! (vid)
Προηγούμενο άρθρο Βόρεια Ελλάδα: Πολλά προβλήματα από την κακοκαιρία σε πολλά χωριά! (vid)
Επόμενο άρθρο Η αποκάλυψη της Ζώη για τα χρήματα από το Nomads (vid)
Η αποκάλυψη της Ζώη για τα χρήματα από το Nomads (vid)