Αυτό είναι με… διαφορά το χειρότερο διάστημα του Παναθηναϊκού – Οι επιδόσεις του ΑΡΗ

O AΡΗΣ έχει μπροστά του το πρώτο ντέρμπι της σεζόν απέναντι στον Παναθηναϊκό, θέλοντας να κάνει καλή “εκκίνηση” στα ματς απέναντι στους άλλους του BIG5 και να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα. Σχετικά με τις εγχώριες υποχρεώσεις, υπάρχει ένα αρκετά ενδιαφέρον νούμερο που έχει να κάνει με τους “πράσινους” και το… χειρότερό τους διάστημα όσον αφορά τα γκολ που δέχονται. Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, έχει δεχτεί συνολικά έξι τέρματα μέχρι στιγμής στη Super League και τα τέσσερα εξ αυτών, είναι στο διάστημα από το 75′ μέχρι και την λήξη των αγώνων.

Δηλαδή, το 66% των τερμάτων που έχει δεχτεί ο Παναθηναϊκός, είναι μετά το 75′ και αυτό αποτελεί με… διαφορά το χειρότερο χρονικό διάστημα των “πρασίνων” στην διάρκεια των παιχνιδιών τους, μιας και τα άλλα δυο γκολ εναντίον τους, ήταν μιας φορά μέχρι το 15′ και μια φορά στο διάστημα 15′-30′. Άραγε, τι κάνει ο ΑΡΗΣ στο κακό διάστημα του Παναθηναϊκού, δηλαδή μετά το 75′; Οι “κίτρινοι έχουν σκοράρει μια φορά, στα έξι γκολ που έχουν σημειώσει ως τώρα. Αυτό, συνέβη στο ματς με την Κηφισιά, όταν ο ΑΡΗΣ κέρδισε με 0-1, με τέρμα του Μισεουί.

Από εκεί και πέρα, στο επιθετικό κομμάτι, οι “κίτρινοι” έχουν σκοράρει δυο φορές από το 30′ έως το 45′, μια φορά από το 45′ έως το 60′ και άλλες δυο φορές από το 60′-75′, πέραν του τέρματος που αναφέραμε παραπάνω, στο παιχνίδι με την Κηφισιά. Όσον αφορά τα τέρματα που έχει δεχτεί ο ΑΡΗΣ, τα πέντε από τα επτά ήταν στην διάρκεια του β’ ημιχρόνου, ένα γκολ από το 45′ ως το 60′, δυο τέρματα από το 60′ μέχρι το 75′ και δυο τέρματα από το 75′ μέχρι το 90′.

Τριάρα της Ουνιόν στην Γκλάντμπαχ που… βυθίζεται
Προηγούμενο άρθρο Τριάρα της Ουνιόν στην Γκλάντμπαχ που… βυθίζεται
Επόμενο άρθρο H ΕΟΚ για τον άτυχο Παπαγιάννη: “Γιώργο, είμαστε όλοι δίπλα σου” (pic)
H ΕΟΚ για τον άτυχο Παπαγιάννη: “Γιώργο, είμαστε όλοι δίπλα σου” (pic)