Bundesliga: Ένα γκολ ήταν αρκετό για την Μπάγερν Μονάχου

Πέρασε νικηφόρα από την Κολωνία, έπιασε κορυφή στην Bundesliga και… περιμένει η Μπάγερν Μονάχου.

Οι Βαυαροί επιβλήθηκαν 1-0 των «τράγων» και προσπέρασαν τη Λεβερκούζεν στην πρώτη θέση, έχοντας φυσικά ένα ματς περισσότερο από την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο.

Μια κοντινή προσπάθεια του Χάρι Κέιν στο 20’ μετά από απομάκρυνση αμυντικού πάνω στη γραμμή έκρινε την αναμέτρηση, με τον Άγγλο να συνεχίζει να σπάει όλα τα ρεκόρ, καθώς έφτασε τα 18 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα!

Το δοκάρι στέρησε στον Κομάν το γκολ στο 78’, με την Μπάγερν να παίρνει τη νίκη με… μαζεμένο, για τα δεδομένα της, σκορ αλλά σε κάθε περίπτωση να επιστρέφει στη δράση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μονομάχος: 67 μονομάχοι εκτός με μια ερώτηση – Παίκτης κέρδισε 20 χιλιάδες ευρώ! (vids)
Προηγούμενο άρθρο Μονομάχος: 67 μονομάχοι εκτός με μια ερώτηση – Παίκτης κέρδισε 20 χιλιάδες ευρώ! (vids)
Επόμενο άρθρο La Liga: “Τρίμπαλο” της Αλαβές στη Γρανάδα!
La Liga: “Τρίμπαλο” της Αλαβές στη Γρανάδα!

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News