Από το CAS είχαν ενημερώσει ότι μέχρι τις 29 Απριλίου θα υπάρχουν νεότερα για την υπόθεση Ντουρμισάι που απασχολεί έντονα τον ΑΡΗ και εξακολουθεί να τον κρατά… σε ομηρία. Θα κάνει ή όχι μεταγραφές; Θα τιμωρηθεί; Αν όχι, όλα καλά. Αν τιμωρηθεί, ποια θα είναι η ποινή; Και πάνω απ’ όλα σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορεί να προχωρήσει τον αγωνιστικό σχεδιασμό του.
Μέχρι αυτή τη στιγμή, ούτε φωνή ούτε ακρόαση από το διεθνές διαιτητικό δικαστήριο. Συνήθως παραμονές της… παράτασης, ερχόταν ενημέρωση. Αυτή τη φορά τίποτα. Ως τώρα τουλάχιστον, δίχως να αποκλείει κανείς το ενδεχόμενο μέχρι βράδυ κάτι να υπάρξει.
Αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι δεν έχει έρθει (ακόμη) παράταση όπως τις άλλες φορές. Αυτό ίσως και να δείχνει πως αν όχι μέχρι απόψε το βράδυ, τότε Δευτέρα-Τρίτη ίσως έχουμε απόφαση.