Χωρίς Ποντένσε ο Ολυμπιακός με Πανσερραϊκό

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό την Κυριακή (1/3, 16:00) για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να ανακοινώνει την αποστολή, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές.

Εκτός έμεινε ο Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος δεν έχει επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του με τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ο Βάσκος τεχνικός προτίμησε να τον αφήσει στον Πειραιά.

Επίσης, στις Σέρρες δεν ταξίδεψαν οι Φρασίσκο Ορτέγκα και Κλέιτον. Αμφότεροι κοπήκαν λόγω του περιορισμού στους μη κοινοτικούς ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Μπιανκόν, Πιρόλα, Καλογερόπουλος, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Μπρούνο, Νασιμέντο, Ζέλσον, Γκαρθία, Σιπιόνι, Αντρέ Λουίζ, Τσικίνιο, Έσε, Μουζακίτης, Γιαζίτσι, Ταρέμι, Ελ Κααμπί.

Άσχημα τα νέα για Γένσεν, θλάση 2ου βαθμού!
Προηγούμενο άρθρο Άσχημα τα νέα για Γένσεν, θλάση 2ου βαθμού!
Επόμενο άρθρο Μπενίτεθ: «Έξτρα κίνητρο για τον ΑΡΗ με τον νέο τεχνικό – Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι»
Μπενίτεθ: «Έξτρα κίνητρο για τον ΑΡΗ με τον νέο τεχνικό – Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι»