Copa America: Νικηφόρα πρεμιέρα για την Αργεντινή (hls)

Με το δεξί μπήκε η Αργεντινή στο Κόπα Αμέρικα, καθώς επικράτησε 2-0 του Καναδά στο κατάμεστο γήπεδο της Ατλάντα.

Η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι άρχισε με μια πειστική εμφάνιση την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της και το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Ο Χούλιαν Άλβαρες άνοιξε το σκορ στο 48′ μετά από ασίστ του Αλέξις Μακ Άλιστερ, ενώ στο 88′ ο Λαουτάρο Μαρτίνες αξιοποίησε την ασίστ του Λιονέλ Μέσι, που είχε αρκετές στιγμές για να σκοράρει και ο ίδιος.

Πάντως ο «Λέο» έφτασε τις 35 εμφανίσεις στο Κόπα Αμέρικα και έγινε ο πρώτος παίκτης σε παρουσίες στη διοργάνωση. Επόμενοι αντίπαλοι για τους παγκόσμιους πρωταθλητές είναι η Χιλή (26/6) και το Περού (30/6).

Το 3+3 και το ντόμινο
Προηγούμενο άρθρο Το 3+3 και το ντόμινο
Επόμενο άρθρο Σταρκ: “Ευχαριστώ ΑΡΗ – Θα θυμάμαι για πάντα τις ιστορικές στιγμές της σεζόν” (pic)
Σταρκ: “Ευχαριστώ ΑΡΗ – Θα θυμάμαι για πάντα τις ιστορικές στιγμές της σεζόν” (pic)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News