Η απουσία του Χοσέ Σιφουέντες από την ενδεκάδα κόντρα στον ΟΦΗ ήταν εμφανής στο μεγαλύτερο διάστημα που δεν βρισκόταν στο γήπεδο.
Το κέντρο ήταν από τα μεγάλα προβλήματα των “κιτρινόμαυρων”, με τον Μόντσου να είναι αυτός που φαινόταν λίγο παραπάνω στα δύο μισά του γηπέδου και τους Νταρίντα-Πάρντο να μην ακολουθούν.
Θέματα στην ανάπτυξη, αναποτελεσματικό πρέσινγκ ήταν τα βασικά προβλήματα της ομάδας ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, με την εικόνα να… συμμαζεύεται κάπως χάρη στην είσοδο τόσο του Σιφουέντες αλλά και του Ντάριο Σπίκιτς.
Ο μέσος από το Εκουαδόρ δεν έβαλε τη “σφραγίδα” του στο ματς. Έκανε όμως το κέντρο κάπως πιο λειτουργικό και στο βαθμό που μπορούσε βέβαια, προερχόμενος από μία εβδομάδα δίχως προπονήσεις λόγω του προβλήματος στη μέση. Δεν ήταν όμως και το μοναδικό.
Ο Σιφουέντες ανέβασε πυρετό παραμονές του αγώνα και ενδεχομένως να ήταν ακόμη ένας λόγος που ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν τον ξεκίνησε στο χθεσινό παιχνίδι, μέχρι που τον επιστράτευσε μετά το 65′ και πήρε κάποιες βοήθειες από αυτόν έως το φινάλε του ματς.
Μάλιστα ο “Σίφου” πρόλαβε να κάνει 28 επαφές με τη μπάλα σε περίπου 20 λεπτά αγώνα, τη στιγμή που ο Νταρίντα είχε 37 σε 65 λεπτά και ο Πάρντο 54 σε 82 λεπτά συμμετοχής! Νούμερα που αποτελούν δείγμα για το πόσο πιο κινητικός και ουσιαστικός προσπάθησε να γίνει επιθετικά σε σχέση με τους άλλους δύο μέσους της ομάδας, παρότι δεν ήταν 100% έτοιμος.