Είχε δουλέψει πολύ ο ΑΡΗΣ στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, θέλοντας, με «προίκα» τις τρεις σερί νίκες του, να κάνει ένα βήμα παραπάνω στην προσπάθεια του να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη των οπαδών του, σε ό,τι αφορά το «καθαρά» αγωνιστικό κομμάτι. Η αλήθεια είναι, επίσης, ότι τα είχε καταφέρει αρκετά καλά μέχρι και τον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο.
Πραγματικά, ακόμα και ο πιο απαισιόδοξος, δύσκολα θα περίμενε ότι θα βλέπαμε τόσο άσχημη εμφάνιση στη Λιβαδειά. Δεν λέω γι’ αυτούς που παρακαλούσαν να βάλει γκολ ο Λεβαδειακός για να αισθανθούν δικαιωμένοι και ίσως και να χάρηκαν και να «έσφιξαν» τη γροθιά. Αλλά πραγματικά ποιος να περίμενε αυτή την τραγική παρουσία. Λες και έτυχε οι περισσότεροι παίκτες να βρεθούν στη χειρότερη τους μέρα στο συγκεκριμένο ματς. Είδαμε, δυστυχώς, τον κλασικό ΑΡΗ στη Λιβαδειά και η αλήθεια είναι ότι τον είχαμε «ψιλοξεχάσει» στα τελευταία παιχνίδια. Μια ομάδα, δηλαδή, που είχε την ευκαιρία να κάνει ένα βαθμολογικό άλμα και να μπει στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας, αλλά και να «ζητήσει» με τον τρόπο της, τη στήριξη του κόσμου της, αρχής γενομένης από το εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό.
Είχε την ευκαιρία αλλά έδωσε μια… κλωτσιά και τα γκρέμισε. Δεν χάθηκε, φυσικά, τίποτα από μια ήττα σε ένα παιχνίδι, όταν μιλάμε για έναν μαραθώνιο, όπως είναι το πρωτάθλημα. Χάθηκε, όμως, το μομέντουμ με το οποίο μπορούσε να πάει στο ματς με τον Παναιτωλικό αλλά και στη διακοπή του πρωταθλήματος η ομάδα. Είχε τρομερό πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού ο ΑΡΗΣ και έκανε ολέθρια λάθη στην άμυνα, κάνοντας δώρο δυο γκολ από το πουθενά στον Λεβαδειακό.
Το σημαντικότερο, όμως, πρόβλημα του ξεκινούσε από τα χαφ και κατέληγε στην νοοτροπία του. Προφανώς και είχε περάσει, κακώς, στα αποδυτήρια και στους παίκτες ότι θα έχουν εύκολο έργο, επειδή ο αντίπαλος δεν είχε βάλει μέχρι τώρα γκολ στο πρωτάθλημα. Και έβαλε τρία στον ΑΡΗ… Απίστευτα πράγματα… Ας βγει και κάτι θετικό από αυτήν την τραγική εμφάνιση.
Ας γίνει μάθημα στους παίκτες, ας καταλάβει ο προπονητής σε ποιους μπορεί να βασίζεται και ας δούμε την αντίδραση, αρχής γενομένης από το ματς με τον Παναιτωλικό.
ΥΓ. Ένας απίστευτος ΑΡΗΣ πέτυχε σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού στην πιο «καυτή» έδρα του πρωταθλήματος και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Ο Αυτοκράτορας είναι εδώ…
ΥΓ1. Ο ΑΡΗΣ κέρδισε έναν ποιοτικότατο αντίπαλο και χωρίς να επηρεαστεί ούτε από τα λανθασμένα σφυρίγματα, λόγω κακών εκτιμήσεων των φάσεων.
ΥΓ2. Και ήρθε πάλι εκείνη η ώρα, να ξαναγίνεις Αυτοκράτορας στη χώρα…