Σκηνές που κανείς δεν θα ήθελε να ζήσει εκτυλίχθηκαν στο σπίτι του Νιλ Ελ Αϊνάουι, όταν ο ποδοσφαιριστής της Ρόμα και η οικογένειά του βρέθηκαν ξαφνικά αντιμέτωποι με ένοπλους ληστές μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας (16/3), σε μια περιοχή λίγο έξω από την Τριγκόρια, όπου διαμένουν αρκετοί παίκτες της ομάδας και όπου έχουν σημειωθεί παρόμοια περιστατικά τα τελευταία χρόνια.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η «La Gazzetta dello Sport», έξι άτομα ντυμένα στα μαύρα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, παραβίασαν παράθυρο του σπιτιού, σπάζοντας τα προστατευτικά κάγκελα, και εισέβαλαν στον χώρο. Η κίνηση ήταν οργανωμένη και γρήγορη, με τους δράστες να αιφνιδιάζουν τον ποδοσφαιριστή και τα μέλη της οικογένειάς του.
Ο Ελ Αϊνάουι, η μητέρα του, η σύντροφός του, ο αδελφός του και ακόμη ένα άτομο που βρισκόταν στο σπίτι εκείνη την ώρα ακινητοποιήθηκαν και κλειδώθηκαν σε δωμάτιο, ενώ οι ληστές ερευνούσαν ανενόχλητοι τους χώρους. Η οικογένεια έζησε στιγμές έντονης αγωνίας, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει ή να ζητήσει άμεσα βοήθεια.
Η λεία των δραστών περιλάμβανε αντικείμενα μεγάλης αξίας, όπως:
– Κοσμήματα αξίας περίπου 10.000 ευρώ – Ένα πολυτελές ρολόι Rolex – Επώνυμες τσάντες υψηλής αξίας
Λίγο αργότερα, αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο και ξεκίνησαν την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις, ενώ οι Αρχές εξετάζουν όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, προσπαθώντας να ταυτοποιήσουν τους εμπλεκόμενους και να διαπιστώσουν αν το περιστατικό συνδέεται με προηγούμενες παρόμοιες επιθέσεις στην περιοχή.
Για να δείτε το βίντεο απενεργοποιήστε το adblock: