Επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Νίκο Παζ

Η φετινή αποτυχημένη σεζόν της Ρεάλ Μαδρίτης έχει οδηγήσει τους ανθρώπους του συλλόγου να σχεδιάζουν από νωρίς την επόμενη μέρα και η πρώτη μεταγραφική κίνηση φαίνεται πως θα είναι αυτή του Νίκο Παζ.

Η «βασίλισσα» είχε πουλήσει αντί 6 εκατ. ευρώ τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό στην Κόμο το 2024, ωστόσο, γνωρίζοντας την ποιότητά του είχε τοποθετήσει ειδική ρήτρα επαναγοράς του παίκτη, η οποία εκπνέει στις 30 Μαΐου.

Έτσι, βλέποντας πως ο Παζ πραγματοποιεί τρομερή σεζόν φέτος η Ρεάλ αποφάσισε να τον κάνει δικό της όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο δημοσίευμά της η Diario As.

Ο 21χρονος Παζ είναι το μεγάλο αστέρι της Κόμο μετρώντας φέτος 13 γκολ και οκτώ ασίστ σε 37 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ιταλίας.

«Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που θα ζήσεις αν δώσεις όραμα…»
Προηγούμενο άρθρο «Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που θα ζήσεις αν δώσεις όραμα…»
Επόμενο άρθρο Πάνθηρες Καβάλας-ΑΡΗΣ Midea (Live Streaming)
Πάνθηρες Καβάλας-ΑΡΗΣ Midea (Live Streaming)