Επιστροφή στις διπλές προπονήσεις στην Πτολεμαΐδα

Μετά το πιο «ανάλαφρο» χθεσινό πρόγραμμα, που περιελάμβανε μία απογευματινή προπόνηση, ο ΑΡΗΣ ανεβάζει ξανά στροφές από σήμερα στην Πτολεμαΐδα. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου επιστρέφει στις διπλές προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Hotel Pantelidis, με πρωινό και απογευματινό ραντεβού και εντάσεις που παραμένουν μεγάλες.

Το χθεσινό πρόγραμμα είχε δύο απουσίες: Φαμπιάνο Λέισμαν και Λορέν Μορόν έμειναν εκτός για λόγους αποφόρτισης, έπειτα από απόφαση του τεχνικού επιτελείου. Το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στη σημερινή ημέρα, όπου μένει να φανεί αν οι δύο παίκτες θα μπουν ξανά στο κανονικό πρόγραμμα ή αν θα συνεχιστεί η πιο προσεκτική διαχείριση.

Κατά τα άλλα, η ομάδα μετράει αντίστροφα για την επιστροφή της στη Θεσσαλονίκη, αλλά και για την αναχώρηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, στην Ιταλία, στις 21 Ιουλίου.

Η οικογένεια Μπέκαμ «έκλεψε» την παράσταση στο Νορβηγία – Αγγλία (vids)
Προηγούμενο άρθρο Η οικογένεια Μπέκαμ «έκλεψε» την παράσταση στο Νορβηγία – Αγγλία (vids)
Επόμενο άρθρο Μουντιάλ 2026: Βέλγιο και Νορβηγία αποκλείστηκαν με… copy-paste γκολ (vid)
Μουντιάλ 2026: Βέλγιο και Νορβηγία αποκλείστηκαν με… copy-paste γκολ (vid)