Ερναντέζ: Συμφώνησε με την Αλ Χιλάλ

Αφήνει το Μιλάνο και μετακομίζει Σαουδική Αραβία ο Τεό Ερναντέζ. Ο Γάλλος μπακ ήρθε σε προφορική συμφωνία με την Αλ Χιλάλ και αποχωρεί από τη Μίλαν μετά από έξι χρόνια.

Ο Ερναντέζ πριν πάρει την απόφαση να φύγει από τους «ροσονέρι» προσπάθησε να συμφωνήσει μαζί τους για νέο συμβόλαιο, ωστόσο ο ιταλικός σύλλογος δεν ενέκρινε τα 12 εκατομμύρια ευρώ που ζητούσε ο παίκτης ετησίως.

Επιπλέον και η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε μπει στο κόλπο για να τον αποκτήσει, αλλά έκανε πίσω μόλις άκουσε το ποσό που ζητάει ο Γάλλος. Κάπως έτσι, η Αλ Χιλάλ μπήκε δυνατά για την απόκτησή του και ύστερα από ραντεβού που έκανα οι δυο πλευρές, επισφραγίστηκε το deal. Ο 27χρονος αγωνίζεται στους Μιλανέζους από το 2019 και συνολικά μετράει 262 συμμετοχές, 34 γκολ και 45 ασίστ.

Φωτιά στη Χίο: Μέχρι την Κρήτη έφτασαν οι καπνοί
Προηγούμενο άρθρο Φωτιά στη Χίο: Μέχρι την Κρήτη έφτασαν οι καπνοί
Επόμενο άρθρο Ο ΑΡΗΣ πολυνίκης Ελλάδας στις κατηγορίες Παίδων και Εφήβων
Ο ΑΡΗΣ πολυνίκης Ελλάδας στις κατηγορίες Παίδων και Εφήβων