Euro 2020: Νέο “κρούσμα” Covid-19 στη Σουηδία

Ο Ματίας Σβάνμπεργκ είναι ο δεύτερος Σουηδός διεθνής – μετά από τον Ντέγιαν Κουλουσέφσκι – που διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό λίγες μέρες πριν από την έναρξη του Euro.

Ο 22χρονος μέσος της Μπολόνια έκανε κανονικά προπόνηση όταν έγινε γνωστό το αποτέλεσμα του τεστ και ο γιατρός της εθνικής ομάδας τον φώναξε. Μεταφέρθηκε στο ξενοδοχείο, όπου παραμένει σε καραντίνα απομονωμένος από την υπόλοιπη αποστολή.

Οι δύο παίκτες τίθενται εκτός για το ματς με την Ισπανία (14/6, 22:00). Η Σουηδία αντιμετωπίζει επίσης στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων της Σλοβακία (18/6, 16:00) και Πολωνία (23/6, 19:00)

4 ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ στην Εθνική Κ17
Προηγούμενο άρθρο 4 ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ στην Εθνική Κ17
Επόμενο άρθρο Μύκονος: Πάρτι με VIP καλεσμένους και είσοδο 1.300 ευρώ (vid)
Μύκονος: Πάρτι με VIP καλεσμένους και είσοδο 1.300 ευρώ (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News